Sunday, November 28, 2010

Happy 32nd Birthday To My Bro!

Ok...slama nie i xpnh cite kan about my bro nie....he's the first lah...yg no 2 tu jrg interframe sbb dia lbh suka duk berenang kt plabuhan kuantan sana.....haahahaha...

dia ni dh berpunya! hahhahah...sorry girls yer. Thn kawin sama ngan i. dulu blaja kt uitm pun sesama hokey dan dia jugak adalah official driver i dulu...jgn mrh..... kitaorg 3 bradik jer. Birthday dkat2 dan selang setahun jer tau....

So on that saturday ptg baru depa naik ke genting sbb my bro ni jd judges utk ptandingan masakan ke hape tah...owh...dia sgt pdai msk....tp pdai skit dr i je tawww......

Tu haaa.....keknya....ada tulis heppy birthday sayang....my SIL ler tu tempah khas utk dia....dorg ni xde lah romantika d amor tp mmg jelas terbayang di mata kemesraan yg jitu antara mereka.....chewahhhh.....sbb my bro ni spesis yg hampir pupus lah...hahhaha....



Cake yg i pun xsure my SIL tempah dr mane.....tapi yg pting nya sgtlah sedap hokey..... tanpa tiupan lilin hahhahah....



Mmg dasar penyokong LIVERFOOL!



hahhahaha....xkira lah sape yg tiup kek....yg pting bdk2 berdua nie musti interframe.....hahahhahh




Jenuh lah nk potong kek sbil nk memeluk bdk2 kcik nieh!!




wei...potong ler cepat.....aku dh terliur sgt dh nie kek sedap ko tue......

p/s: Kepada abg ku JACK the reaper, selamat hari jadik hokey...smoga panjang umur, dimurahkan rejeki dan semoga ler Allah merahmati mu .....aminnnn.......


2 comments:

MAMASYAZA said...

wahhh menarik tertarik the booommm la cake tu

Farra Dhelina said...

ctk nya kek tu kak! unik laa..