Sunday, November 28, 2010

Our Weeknd Getaway

Stelah xbrapa sihat sbb i asthma aritu, akhirnya jd jugak plan kami nk ke genting. yelah...genting jer kan...bukan maldives ka, ostolia ka...hahahha.... sajalah kan cari tpt2 sejuk. At first rasa mcm hilang smangat sbb xdpt stay di first world. Finally we settle di HSM. Itupun berebut2 jugak lah sbb smua hotel di genting full house till january.

Gerak dr rmh pun dh lbt sbb haku bgn lambat...then fetch datin di PBD trus gerak. Around 3 spai di HSM. kira2 timing cun for check in but HSM inform around 4 boru bole check in. So we decide utk naik atas dulu main pakau ngan mahjong 2 3 round kan.

The weather on Friday tu very the sejuk hokey. Outdoor closed sbb sojuk maybe sbb angin. So we all lepak2 di first world plaza sahaja. Sejuk jugak. Cha Ya nun alif mmg lah mangkuk rmai! Singaporeans rasanya....




Ni sneak peek kt outdoor jap.




haaa....ada rasa mcm london bridge x? ahaks....




all the taikos! I xde....sbb i yg hambik gambar kan.....




i xtau dia tgk hape.....tp nmpk mcm pelik....




the first world.




Datin dan cucunda tercinta.




hahahhah....dh pnat balik tido....xsbr nk tgu my Bro Jack The Reaper ngan My SIL spai the next day for birthday celebration in the next entry....




1 comments:

MAMASYAZA said...

wahhh best dpt p GH, last akak bawak ami, masa umo dia 4 tahun kot. siratu n sikecik tak penah sampai sana lagi, bila le dpt bwk depa p GH