Wednesday, September 1, 2010

That's My Baby!

Ok...kasik introduce skit adik kepada ameer yg i ngan Doc je tahu apa gender nyer. Muahahahhha......Saja ku nak rahsia. the baby is doin fine and the mummy is superfine! Now dah 19 weeks. :)!

Wah tetiba aku plak rasa sebak...cit! Masa scan tadi dia di position yg mmg boleh npk trus gendernya....Pastu siap bergerak2 berenang dlm air tuban plak. isk apada aku cite psl air tuban.

whatever it is Alhamdullilah cos both of us sihat. Hopefully spai deliver nanti. Nanti i nk buat baby shower...uolss dtg yer....:)!

babai peeps....:)!



10 comments:

MAMASYAZA said...

wahhh best ni, tak sabar2 nak tunggu baby keluar

Nuroll said...

kak, saya ni lg nervous mcm nk branak yg first tau......

~ As ~ said...

yg pnting semua sihat...Alhamdulillah

mummy_ayu said...

sukanya....ayu pun tiap kali scan mesti suka sebab dpt tgk baby kat dalam perut...

ann @ hatiberbunga said...

wah.. so sweet.. ;)

xerox said...

ha!!!!!!!!baby girlkan...waaaa...i like it aina ader geng n dik leh sopin bj yg cantik2...huhuhuhuhuhu

Farra Dhelina said...

weeee syoknyaaa..

mesti gegirl kan kak!! ;p

tc ye!!

Nuroll said...

as,

Insyallah...:)!

mummyayu,

i td contro cun masa dia scan, padahal tergedik2 jer sengih2.

ann,

sweet ngan nervous juger...

xerox,

aiks....i dgn doc je dlm blk td...uxde kan...so xbole nk teka...

farra,

huhuhu...biarlah rahsia.....

eT said...

sonoknyer...
eT pon kalo print paper camni..asik tgk jek gambar scan baby tuh...hehe

Srifairus said...

mesti rasa seronok bila tngk baby tu gerak2 kan.. sy first time tau gender baby aritu ternangis plk.. tetiba terharu..