Thursday, September 2, 2010

Duit! Duit!

Dh nk dkt2 raya nie, mmg duit akan mengalir mcm air gamaknya....yg masyuk xde. Yg kluar kemain.

wah...emo plak.....as i slalu ckp, sayangilah dan hormatilah bos kita jd kita yg akan mendapat habuan masyuk dr bos kiter. Do u all get what i mean? My bos, skrg dh ex boss , walapun dia india tp raya kita dia bg duit raya gak. Bos i ni, dh lama nar i kije ngan dia, wpun dia strict giler spai ko suffer tapi bab2 kebajikan ni dia mmg bagus. i kira dia ni mcm "Pemimpin berjiwa Rakyat" gitu mcm PM kita.

Walaupun xbanyak, tp haku ttp bersyukur. Dan kesyukuran itu telah kulaburkan ke GAP kids one utama mlm tadih ameer punye le tu.

To my bos, "Thank You" bos.....walaupun bos dh pindah ke klang nun, tp tetap bos singgah jumpa saya kt sini...i lap u so strong boss....so strong.....



p/s : kepada yg xdpt tu, korang pepaham jelah apa maknanya......korang pun knal bos mcm mana kan....lgpun aku bkn jenis yg kaki kipas mengipas or nk tjuk diva prasan ctik dgn bedak puith kt muka . Aku ni kerani cabuk jer.....:)!



2 comments:

Farra Dhelina said...

best nya dpt bos mcm ni..

mama thieya said...

best2 dapat bos cam ni..