Tuesday, August 31, 2010

Four Season Restorente.

Lat week kan i blk kg. Baru smlm spai Kl. :)! Hati sgt gumbira berbunga riang. kalu sbung cuti raya trus lg bagus i suker.



So my mum blanja mkn the whole family di this four season restoren. Kira ngetop lah di KB restorente nie. Jgn xtahu yer MB kelantan pun slalu mkn disini. four season ni xpnhnya kosong. mlm tu dan mlm2 bulan pose mmg lah penuh. Nk reserved mmglah payah. Kebersihan adalh gred A yer kwn-kwn.



Ini depan kdai. Wajib amik. :)!



Lps berbuka, depa ni lepak luaq. Ada musolla di sediakan oleh four season kt bahagain atas restoren nie.


Yg ni kehendak i. Siakap kukus besos lemon. Marvelles.....lots of garlic on top!



Ni pun kehendak mak buyung gak, kerabu sotong ngan lots of shallots and daun ketumbar.



Tom Yam seafood. Kuah adalah sgt memberahikan.



Khailan ngan sawi pastu adalah 2 3 jenis sayur yg i xdpt nk snap sbb dh time ngap. yg si ameer plak duk mkn sotong ngan udang jer....




Ameer yang awal2 dah ngap. Hubby buat2lah muka letih pose tue.....



Maksu ecah ngan my dad khusyuk je nengok lauk. huhuhuhuhu.....



Yg pting bukan lauk2 ye kwn2. Yg penting dapat berbuka bersama yang tersayang tapi lauk adalah sgt sedap juga dan harga nya adalah sgt berpatutan.....:)!

p/s: after that we move to KB mall cuci mata. Sementara menunggu WHITE HOUSE buker. Kepada kekandaku zeera, jgnlah jealous karena adinda telah mkn 2 bijik telur separuh masak berserta roti bakar di sana.......wakakakkakakakka!!!!


1 comments:

mama thieya said...

aiks .. white house bukan dah lama tutup ke.. huhuhu... my fav place jugak tu.. tomyam sedap