Monday, September 6, 2010

New York Deli One Utama.....Its all american baby !!!

Last nite kami berbuka di OU lg. Kebetulan nk htr baju raya, beskot kt my parents kt kg so kirim ngan my Bro ngan SIL. I yg nk sgt mkn kt sini sbb terliur sgt bila lalu aritue. :)! My SIL book early in the morning so ada tempat and the order pun tpt pada masanya.

This is mine, spagheti apa tah nama dia...yg pting with clam.



My Bro punya Hawaiian Teriyaki burger. Lbh kurang mcm my hubby punya. Sedap hokey daging dia.....



My SIL punya. Alfreddo ngan ayam stengah badan. jenuh lah share 3 org.



Hidangan wajib ado, yakni salad, buffelo wings and my bro punya choice nachos ngan sos dia yg yummies!




Ni my bro punya air. As usual kalu dh coffee kan wajib i siped sesudu dua.....:)!




Pas dh kenyang, kami pun lepak2 jap di haagen dazs. Apalagi kalu xpkena coffee ngan eskrim sedas dua. Yg i plak brebut ngan si ameer mkn eskrim manggo passion...sedap yg amat...ah ah ah....

Tgh duk sembang lalu lah si abby abadi ngan En Zul dia yg sgt hensem mcm model. I pun babai, pgil nama dia...she turned and wave back...auwww....mmg gaya seorg selebriti......

Around 9.30pm smua blk....happy...perot kenyang...terbuntang.....

p/s: Saw Maria Farida juga but xbrapa suka ngan the way she dressed. Supposed dia respect skit bln Ramadhan nieh....



2 comments:

MAMASYAZA said...

wow sedapnya tgk daging burger tu...menitik ayaq liuq ni...sabaq ja la, tinggai 2 hari ja lagi nak posa pun.
selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin dri akak sekeluarga.
tq so much dah tepek kad raya akak

Farra Dhelina said...

waw bege tu menarik!!