Monday, September 6, 2010

Walaupun saya mengandung....

kenapa i tulis entry nie...walaupun mengandung stp hari i masih rasa yg breast i ni sakit and engorge.

ianya sgt menyakitkan. kalau i start pumpin' routine, i takut akan effect pada bb. So apa yg buat, stp kali i blk kije i akan trus offer ke ameer. And he without any hesitation, dia akan trus grab jer ngan rakus.

i can see myself tandem nursing both of my child. i know that is not that easy. Dh bca kisah2 mummy2 yg tandem nursing. I'm left with no choice. Dh mcm2 i buat to make sure ameer xmau bf lg. But yet he still insist on bf. And that is the only thing that keep our relationship bound.

walaupun dah 2 thn 5 bulan, there's no sign that he will stop. huhuhu....as my mum always said, kalau Allah kata bkn rezeki dia, dh lama dia xnk bf. So now i redha.

Walaupun everyday i ni menahan sakit sbb xpump kan.....by the end of the day, kosong, xde apa yg tinggal...cuma i risau there will be a problem utk i kumpul stok because, the stock is for 2 org...

Whatever it is, i pray that semoga Allah s.w.t mempermudahkan smua ini. Bkn untuk i but the sake for both of my baby. Insyallah, the rezeki will be there and it is up for me to try and give the best to them.

Insyallah...

2 comments:

mama thieya said...

Insyallah...semoga dipermudahkan semua yer..

Rozy said...

insyaallah N boleh.. kalau tandem nursing rezeki lg melimpah ruah