Monday, August 23, 2010

An affair...

i akui skrg mood i xbrapa baek.salah satu sbb nya ialah apa kejadahnya haku bgn pkul 1 pagi, masak nasik utk sahur pastu haku tido balik pg tadi dan lansung lingkup sahurnya....i okay lagi. Tp hubby i tu lembiklah gamaknya bekerja kalu xbersahur...sian dia....sorry dear. I letih sgt...walaupun u slalu kata u lap me so strong, tp i ksian juger sbb u xbsahur pg td drama pulak haku nie.

Psl tajuk entri tu, affair? ingat fun fair ke hape? skrg ni i ada affair. Now i duk merisik2. Sorry girls, bukan affair antara binik org ngan laki org or affair antara laki org yg tuduh biniknya curang dan cari alasan utk kawen lain mcm pernah haku dgr je citer nie...ngeh! ngeh! tp affair i ngan satu barang nie...i repeat...barang hokey....nanti my lap so strong tegezut plak baca yg biniknya confess ada affair di blog.... apa barang? barang baek...huhuhu....u know me....nanti i announce kemendanya....

Yg pting, jgn ada affair yg negative hokey. Which my bos slalu kata kalu anak buahnya duk mengorat binik org, "jgn bermain api, nanti terbakar dirik, binik dtg serang kt opis, aku bos jugak yg susah nk melayan" which ada gak la beberapa kes kt hopis haku nie....entah, ada bini ada laki, jaga ler elok2. Nanti kena sula baru tahu...

p/s: wah...marah ko yek bila haku cite psl affair.....

5 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

nasib baik ada affair ngan barang..hiihi kasik suspen jek

Nuroll said...

huhu.....berdosalah sorg isteri jika tidak menjaga maruah suami...chewahhh.....:)!

ghimau said...

amin.. :) salam ziarah dari ghimau

Farra Dhelina said...

saspen nyaaa..hehe

MAMASYAZA said...

apa baran baek tu...??? tak sabaq2 nak tau