Sunday, August 22, 2010

Tidak berjaya ...




Arini pg2 lagi apa yg i mkn tkluar abis...adei...rasa nk pcah dada. Standed lah kalu dah smua tkluar perot ni duk ngok ngek mintak di isi....xkuasa nk mkn2 t ofis...xmalu ko xpose.

Ni i tgh membedal asam. Pn Ema bwk balik dari kedah. Yg bestnya asam dia campuq2 hokey. Punyalah heaven i rasa. *Ngeee* jahat hokey. tapi i mkn sorok2. xde sape pun prasan. Kalu prasan pun i pedulik hape sbb i tahu majority jantan dlm opis i ni xpose. Yg pose btul2 pun satu dua jer. En lan, En joe ( ini manager haku ) pastu yg tua2. Yg muda2 tu katanya dorg mati lambat lg so ada masa nk tobat. Bole gitu?

I dah biasa dh tgk depa nie. org bln pose kalu xpose pgilah berambus buat kije ke hape. Ini boleh pulak yg xpose tu pgi jamming ngan main buah ( terms for main billiard hokey )...haaa....korg pikir2 lah tahap hape bdk2 nie....kalu tgur skit, jwpn nya kak jgn sibuk ...kubur kita lelain.....chewahhh....
Lantak ko....

okay....i nk continue membedal asam. Tu jer yg dpt melegakan muntah2 i yg npknya xberkesudahan lagi nie.....pas ni kena atur strategi nk ganti pose ...padan muker....xpe...i can do it....:)!

7 comments:

Rozy said...

salam N,

Selamat Berpuasa (walaupun xpose..hehehhe. saya pun baru ja leh pose).. N, jangan makan banyak sangat jeruk ni, xbaik tuk kesihatan spesiali tuk pregnant mum sebab gula dia, gula imitation dan banyak chemical.. kalau rasa loya, cuba makan buah prune ka..

ok, take care!!

Nuroll said...

owh...rozy...thanks for the advice...now tgh control xmau mkn byk2 sgt....takot kena minum ayaq gula jaaa.....

Farra Dhelina said...

tak pelah kak klu dh tak larat..nk buat mcmn kan..

yep agreed dgn kak rozy..jeruk tak elok utk bby..ada asid

Nuroll said...

thanks farra...kak xmkn...kak tgk jaaa....

MAMASYAZA said...

sedap asam ni, akak pun suka, nanti balik Kedah, singgah penang dulu, beli asam banyak2

~ As ~ said...

ehh teruk la lelaki x puasa, sedangkan perempuan ngandung ada jg yg puasa...mmg la kubur lain2 tp kita kena amalkan amar mahruf nahi mungkar tu kan...

Nuroll said...

kak,

raya saya dtg rmh akak kt jitra boley?

as,

dah puas haku nasihat...smua pun dah bsar bapak org kan....jadik....biarlah....