Monday, November 23, 2009

BZ sgt...

N adalah sgt bz nyer this 2 3 days. bayangkan waktu rehat hanya dihabiskan di meja instead of merayau ke alamanda menatap data-data yg x tepat dan sepatutnya dilakukan oleh org lain yg x bertanggung jawab!

To mommies yg join the constest N promise will give my feedback to all of u ya. Dhlah sok N akan start cuti beraya di kelantan. :)! Balik dari kg mmg keje akan berlambak!

Pengurus operasi? Nama je jer berketayap! prangai jahil! Mulut mengalahkan perempuan! Rasa nak je N campak smua kertas2 ni kemuka dia! Awak dahlah haji. tiap2 pagi bersyarah pasal halal haram tapi yang awak tu mengular buat kije part time time waktu keje x ingat pulak dosa pahala nyer! geramnyerrr.......

ok...ok.....Subhanallah.....sambung buat keje balik!!!

7 comments:

syahadah said...

mintak maaf..puas saya godek dalam shout box..tapi tak bole..ni entry saya yek
http://syahadah79.blogspot.com/2009/11/2009-cute-baby-toddler-in-sun-shade.html

Ella said...

sah u tgh geram skrg ni..
cool ya babe..

wah raya kat kelantan sure meriah.

Mila_ibu najihah said...

salam mummy ameer, rasanya i dah fulfill all the requirements, tp i tak dpt nak post anything dlm shout box, dalam comment boleh la kan.. ni link ke blog saya.. http://majoritymama.blogspot.com/2009/11/cute-baby-in-sun-shade-contest.html
TQ

mama zharfan said...

salam eid adha...
i dah join ur contest..tp tak boleh post dlm shoutbox (sama kes mcm mila_ibu_najihah)//
so i bagi link my entry kat sini ajerlah yer..

http://suzie284.blogspot.com/2009/11/2009-cute-baby-toddler-in-sun-shade.html

silalah jenguk yer
tq!!

Ross... said...

salam perkenalan....saya dah joint..entry saya seperti dibawah...

http://rossrazif.blogspot.com/2009/11/2009-cute-baby-toddler-in-sun-shade.html

nza said...

salam, lama xjengah ke sini..alahai kesiannya...sabar jelh ye..

H. Nizam said...

Hello friend,
Thank you very much for following my blog on Google. I am now following you too. Let's keep in touch.

Happy New Year 2010 to you and your loved ones.