Sunday, November 29, 2009

Anda peminat "Nur Kasih"?

Blum terlambat untuk N ucapkan selamat Hari raya Aidiladha buat smua yg bca blog N ni.

N bukanlah pengikut tegar episod Nur Kasih di tv walaupun N tahu ada yang mengatakan siri tv tersebut stereotype! N hanya mengikuti beberapa episod terakhir sblm finale pada hari raya haji yg lalu.

So, ada x sape2 yg bole btahu apa yg terjadi pada katrina? dan mcm mana si aidil tu bole kahwin dgn si ayu raudhah?

bole ye ceta kt N apa yg jadi....

5 comments:

MaMaSyAzA said...

hehehe..akak pun malas nak tgk citer tu..bukan tak best..mmg best...tak pompuan tu apa nama..tak ingat la..baik sgt la...akak kesian kat dia..akak maleh nak tgk

syahadah said...

wakakakaka...last sekali heroin sure bersama hero..tp yg tak best ending cam tk logik plak lahai..kami masa tu kumpul ramai ! pesal bila adam balik di malaysia kedutaan tak di inform ..kan dia hilang lama juga kan..bole jumpa dlm keretapi nak ke mana ntah!! tp apapun cerita ni bg saya mmg best..cuma ending tu...? ops katrina dah meninggal kan..sbb sakit hati.aidil n ayu raudhah tu...mmg kawen tp saya tak tgk dia jumpa di mana..

** Perfect Love ** said...

yeay.. sy pun peminat Nur Kasih ;-)
bg la email awak. Nanti kite emailkan sinopsis dr episode 1 smpi laaaa last episode ;-)

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

yes.. i am!...
my doter, alya pn minat same..
dgr muzik tema pn dh taw..
neway, salam kenal..

CatlinaFly said...

salam,tuan umah sy nak join contest u tapi tak dapat tinggalkan msg kat shoutbox...camne ye..kalo letak link kat sini boleh tak...

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2009/11/2009-cute-baby-toddler-in-sun-shade.html