Thursday, September 10, 2009

Karnival Beli Belah @ Putrajaya

N telah selamat melawat karnival beli belah di presint 2 td. keadaan sgt panas dan smuanya berlaga-laga pung**ng dan d*d* untuk masuk kedalam khemah.

Nasib baik khemah sgt selesa kerana mempunyai sistem hawa dingin yg sgt efficiente! mcm-mcm ada, hasrat di hati nk pi ke PO**Y punya booth but terlalu ramai sgt. Barang pun xnpak just org berlaga-laga sahaja. Akhirnya ku bli produk magg*, Nes*le sahaja.

Itupun jenuh N tgu. Sajalah nk merasa kehangatan membeli belah sedangkan N telah berjanji tiada lagi pembelian akan dilakukan kerana N sdang gigih mengumpul dana bagi sesuatu yg N serta Ameer idam-idamkan....huhhh...alangkah indah kalau dapat bercuti di tempat sejuk kan? Jomlah dear, kita pi jalan-jalan nk..muahahahha!!! sah-sah nk kena sebat! :)!

2 comments:

adda said...

salam, nak join contest nuroll ni.. ni link dia http://mama-syafi.blogspot.com/2009/09/2009-cute-baby-in-strollerpram-contest.html kalau x lengkap nanti bgtau eh :p sorilah terpaksa tepek sini sebab takleh guna shoutmix nurol. tak tau apa masalah shoutmix tu

Nuroll said...

ok. xpe.:)! N will drop by nanti! TQ!