Sunday, September 6, 2009

Shopping lagi? Cukup-cukuplah....

We went to OU last Saturday. To find few of Ameer shirts, pants and shoe. Mata mmg rambang. Went to O*h G*sh but xde yg menarik perhatian. Perhatian N lah. Ameer xpedulik pun. If N beli di pasar malam pun, Ameer xkan pedulik jugak.... Bought few things kat G*P. Then on sunday i realized bajunya salah size. Mana xnya , N main cekup2 jer.

So tonite nak jemput nenek Ameer di palm springs and bukak puasa di sana. Then my mission is to exchange shirt Ameer to next size. Dalam kepala ni duk sibuk fikir if ada few kemeja nk grab jugak! Tamaks! Tamaks! If sempat jugak, nk sgah ke IKEA. X sempat, N akan sempatkan jugak. Selagi PAPA Ameer x jeling2 muncung, slagi daya N akan cuba memenuhi stp kehendak! Jahats!


p/s : If MrT ada, nak gak drop by di Bambino! Org duk sibuk nk raya awak duk sibuk nk 'tgk' stroller! Sabor je lah! :)))!!!

2 comments:

NURA said...

salam sobat
ada AWARD sederhana untuksobat,,mohon diterima ya,,di blog NURANURANIKU,,trims.

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....