Sunday, September 13, 2009

Sepetang di mid valley..

Tujuan N ke mid valley sepanjang ptg tadi bukanlah untuk shopping. Hajat di hati nk mkn sushi waktu berbuka but memandangkan sushi king x accept reservation maka kami ke Tony Roma's trus as second option.

Selepas membuat reservation kami trus ke met*oja*a bagi mencari sehelai kemeja Doc**rs yg anggun buat atuk Ameer. Ameer relax2 sahaja sepanjang pembelian dilakukan.

Then we moved to various shops utk bli bju melayu kaler merah untuk papa Ameer. Tema warna kami tahun ini adalah sama dgn warna dapur yg telah N ceritakan di entry yang lalu.

Sbagai seorang yg agak minat dgn stroller maka tadi mata N galak memerhati stroller org lain. Bukan untuk mengumpat yer di bulan puasa....ngeh! ngeh! i saw lots lots and lots of zapp! xtkira banyaknya! but smua bkn 2009 color. Trus teringatkan my RACCOON! sob! sob! ( gatai pi juai sape suruh ! )

Ada 2 3 bijik buzz. ada 1 in BREEN. Maka lengkaplah BUZZ with 2009 color.Dalam kpala lagi skali N fikir, dulu masa owned a buzz siap fikir nk bli MPV lagi sbb Buzz bsar. Siap janji buzz lah stroller terakhir! ( janji yg sama stp kali bli stroller! menyampah! ) then juai gak! buzz N tu yg kt contest banner tuh! si ameer umo 6 bulan!

Jalan-jalan lagi jumpa lots of combi , peg p sweet cherry, MACS yg banyak xterkata!

Then kaki dh pnat, trus pi tony roma's. Masa nk masuk tu adalah sorg mummy nak bwk masuk black zapp dia. Waiter ckp tgal kat luar sbb dia akan jagakan. But she insist gak nk bawak masuk! N pun tolak Bee tgal je kat tpi tu pastu usha dia! dia sendiri mau ingat which one lagi mahai. Then baru dia nk tgai zapp dia. Apa la buat mcm tu. Org sibuk nk bukak puasa dia sibukkan stroller dia!

sah-sah N dapat dosa kering!! ngeh! ngeh!

6 comments:

Naz-Segalanya disini said...

rajin membeli stroller ye n.banyak info n pasal stroller.klu letak stroller rikazz kat sebelah lagilah ketinggalan zaman.muahahaha

my little family said...

salam, MA nk join contest tu.. ni link yea... :-)

jemput ke blog yea..

http://ayurazak.blogspot.com/2009/09/2009-cute-baby-in-strollerpram-contest.html

karipapsayur said...

Salam. I pun mcm x dapat masuk ke kawasan menjerit la. I tepek link sini okay!

"hoish.. nasib dilanjutkan tarikh! Mao join~~ : http://karipapsayur.blogspot.com/2009/09/2009-cute-baby-in-strollerpram-contest.html :D "

Thank you~

beebkiez said...

slm... beebz dh join contest..
sila dan jemput ke blog sya..

http://beebkiez.blogspot.com/2009/09/2009-cute-baby-in-strollerpram-contest.html

Em's Family said...

awak, saya join contest jugak, tapi tak boleh pulak nak letak kat shoutbox, dunno why.. ni entry saya yer..

http://ibuemirshoppingcentre.blogspot.com/2009/09/2009-cute-baby-in-strollerpram-contest.html

zai kulim said...

Salam. zai pun mcm x dapat masuk ke kawasan menjerit tu gak cam.zai tepek link sini jer...jenguk noo...


http://zaikulim.blogspot.com/2009/09/cute-baby-in-strollerpram-contest23sep.html

tq..