Wednesday, December 8, 2010

Short Vaccay To Bagan Lalang...

hahahha...org lain smua pi vaccay jejauh kan....kitaorg vaccay dkt2 jer.... walaupun bagan lalang ni almost one hour jer dr Putrajaya, haruslah booked hotel bagai. Ingat kan xde org, rupanya Hotel Sri Malaysia tu fully booked hokey malam isnin tue...

kitaorg sampai pun dlm kul 9.00 mlm. Baru terhegeh2 nk check in. Sbb smua kije on monday tue. Then apalagi cari ikan bakaq lar kt area2 situh. Tgk kdai mana yg rmai trus port. Menu adalah jenahak bakar, sotong sbesar lengan grg tepung, pepahat kayu masak cili then sayur campur. Gambaq? I dh lps mkn baru tringat nk hambik gambar. alahhhh...korg dh biasa tgk pun kan bentuk ikan bakar tu mcm mane....

Si ameer xabis2 duk merengek nk balik otel nk balik otel. Now dh pdai sebut2 nk tido otel jer keje.



Ni gbr waktu pagi kt pantai. time ni xde org lagi. Dlm area 10am tu dh nampak dh org psg khemah lah, usung pembakar bbq lah, tikar 1 2 8 keping, siap bekal mcm2 lagi. Then baru lah kitaorg plan next time nk dtg piknik2....chewahhh...i ni cite mcm xingat jer xlama lagi nak beranak.....



Si ameer lepak2...time ni si aina blum mari....my bro Jack the reaper tu mai lambat. SIL ku tu cherry berry plak....adeiii....



My SIS yg frust xdpt mandi....sbb RED flag. kalu x she is the first yg terjun tiruk kt pantai ataupun swimming pool lombong pun jd dia ni....




Sesi melihat keindahan pantai bagan lalang....indah sgtlah gamaknya.....bolehlah kalu nk prasan kt Gold Coast Ostolia Sepang



Sotong sebesar lengan very the fresh....



Ikan merah pun sama...dh slmt kepala dibuat sup mlm tu jugak...



Jenahak, ni smlm i dh msk kari hokey. Papaameer siap tambah berkali2 hahahahhaa....



Yg ni i xmau ceta....korg tgk sdiri....si ameer, ingat model suar dalam ker?



I tgk yg bebudak tu relax jer....tp yg tua kt tgh2 tue....apa kes tue?




1 comments:

ilyia nur ab rahman said...

chomeylnye anak kamu..let join this contest..

http://ilyianur.blogspot.com/2010/12/most-adorable-baby-contest.html