Sunday, December 5, 2010

KLIMS 2010

Penat tau upload gambar....tp i dh upload di FB sbenarnya.....FB korg dpt tgk gbr jer kan....xbole nk tgk i meroyan bak kata Puan Ealyie tgk kete-kete nie.....hahhahah....

First haruslah beli tiket. Xde tiket ko duk la languk kt pintu dpn tgk org lalu lalang jer....RM 20 for adult on weeknds, RM 15 for weekdays. RM 5 for children below 12 yrs of age. Lps beli tiket, jgn lupa isi form yg dia bg coz ada lucky draw for Prius, Vios, Proton dan beberapa jenis moto yg i pun xpnh dgr nama dia.....eh, korg jgn lupa bwk pen sbtg...byk quiz2 kt dalam tue....bole isi form dan redeem eco bag buat isi pampers anak2....



This yellow, Lotus car. Kt hall 1 kalau xsilap. I main hantam ajer. x ingat hall brapa. Dah la nk ke dewan tun razak 1 & 2 mcm jalan nk pi marathon....hahhaha....jauh...org rmai bau ketiak pun hado!




Girl2 yg di proton punya hall ni smua i puji...pakaian decent blaka....xtau lah kan kalu time tu je pkai decent....



Yg no model wajib ado! Sbb ko lah ameer mama yg tgh sarat ni pgi jugak nengok exhibition tue.....yg si baby A plak, mmg xbole duk diam dlm belly i ni....agaknya teruja dgr suara org rmai2 tgk kete.



Model separuh bogel lagi....



haaa....minah ni korg boleh jumpa kt Harley punya booth. Dia ni mmg daring. Siap pose nasi kangkang ngan meniarap atas HD hokey....muka relax....gua salute lu beb! Pusing kiri senyum, pusing kanan senyum.....12 jam lah ko mcm tue.....



Yg ni kat NAZA wonder on wheels....MASERATI....ni antara rare punya car lah kt Mesia nie....owh....yg model2 di NAZA ni xde satu pun yg namanya MARION COUNTER...hahhahah.....



Wanna own a ferrari? Kapel lah ngan ahli keluarga NAZA melainkan kalu korg mmg duit byk meletup satu gunung lah!



Ferrari lagik....model ni mmg memilih....mana DSLR yg lens besar, speed light obvious dia akan tgk and pose...stkt camera henpon, mmg dia xkn pandang korg skit pun....




Lamborghini? Amacam? Ada beran?



Yg ni aku xpasti...rasa mcm austin martin....James Bond? Any idea?



Haaaa...those toyota model ni bagus....ko pkai henpon cikai ker, camera bsar ker, viewcam ker dia akan senyum jer.....ni kt PRIUS



Ni ALTIS, kan betul i ckp....dorg xmemilih bulu....



Posing jgn xposing...12 jam korang mcm nie....hahhahaha....




ada lah byk kereta lain yg uolss boley tgk....tp xdaya i nk amik gbr. Apa kejadahnya mengambil gambar kereta kalau kepala ngan bontot org jer yg nampak. Korang pun benci kan. So kalau nk lbh kepuasan klimaks, uols pi sdiri lah...

Tariklah hubby korang.....pujuk lah depa srh order, nissan ka, hyundai kaaa.....hahahhahah.....:)!

p/s: ada hati haku try Mitsubishi ASX yg direview oleh REdmummy tue.....tp pricenya.....alamaks.....pensan 40 kali.....

3 comments:

MAMASYAZA said...

plan asal mmg nak kesini, tp sikecik tu, asik buat hal, nak p shopping pun meraung memanjang, nikan pulak nak p tkg motorshow camtu

anastasheeka said...

jem gila masa pameran motorshow tu. great post btw :)

BHF1932 said...

Aston Martin.. Bukan Austin Martin..