Tuesday, November 9, 2010

An Angry + Hungry Preggy Lady!

Yeah! It's me...korang boleh imagine x, a 7 month preggy lady yg terpaksa drive sorg diri di waktu tgh hari panas terik semata-mata nk pi bli lunch pastu tgk her car kena block like shit mcm nie! boley x? yg bangsa block tu plak agaknya jahil nk meninggalkan no telefon kt cermin kete dia!!

Mmg i tgh piss off skrg nie! Everyday i come early to make sure that i got the best parking spot that does not required me to jalan berpuluh-puluh kilometer or parking kt ERL yg jauh giler!!! Mine, that kembara....korg npk x mcm mana posisi my car di block?



okay...yg ni front view plak! How the hell in the world lah aku nk kluarkan kete haku tue! SOB btul!




haku xtau nk ckp mcm mana dah! Skrg ni haku tgh lapar dan haku tgh marah!!!

p/s: yg cafe kt hospital tu plak tutup xbukak2... aiks..xkn lah projek tu xsiap2 lagi.... xkan sbb kontraktor xsuap 'korg' duit kije xbole nk siap!!!! berapa lama lg nk tutup!! c'monlah!


6 comments:

MAMASYAZA said...

akak pun panas hati kalo jadi camni, mmg hampeh

Rizziela said...

Ish! ini memang pentingkan diri sendiri....kalau ada emergency macam mana? susahlah kan kalau dah perangai macam ni..menyusahkan orang betul

~ As ~ said...

delivery order ja ok, kesian preggy mom ni.

xerox said...

huhuhuhuhu...jgn salahkan org lain kalu keta depa kena calar...hahahahahahaha..kalu i mmg ader harapan...wakakakakaka

ann @ hatiberbunga said...

kt situ mmg manjang je pack, parking nya.. tp jgn la bg alasan utk blocking camtu, kan? sgt tak baik. free2 je kena maki. doa perempuan preggy @ teraniaya ni, makbul tau! :P

Zezebel said...

Tak bertimbang rasa betul lah, hampeh la sangat-sangat...