Saturday, September 4, 2010

Yesterday+Today

Smlm kitaorg berbuka di MFM. Kt alamanda. I order Baked Fish with herb while hubby mkn cajun salmon. Pastu i order salad. Mmg wajib order salad kalu pi memana pun hokey even kfc salad pun i tibai. :)!

Pastu sahur hubby je yg bgn. i? mmg xbgn sbb kalau bgn bukan i bersahur pun, i duk tepi sinki...dh tentu muntah aje kijenya....xtau bila agaknya sesi muntah hijau ni akan berakhir sedangkan dh nk msuk 2nd trimester hokey.

Okay...wpun tjuk yesterday i nk cite psl today. Bgn pg td tgk si ameer dh berguling2 kt luar. Tgk doraemon kot mlm tadi. Pastu i tgk jam....pastu jam tgk i....pastu i tgk jam lagi......muahahahaa....maleh nar nk bgn. Last pkul 9.30 bgn sbb dh janji nk ke OU awal pg. Baju raya si ameer xbeli lagi korg tau x....tu kalu datin tahu mau haku kena hampuk....wakakakakka....

Pas tukar voucher jusco dpt ler RM100. Buat beli suar dalam kan....suar dlm raye....bought few maternity shirt sbb yg masa preggy ameer dulu ntah mana i ltk tah. Then baru kami moved ke mothercare, parkson ngan GAP. Btul2 brg raya pun, si ameer punya. yg i ngan papaameer ntah hape2 tah yg kami beli....lantak....kaki dh lenguh.

Lalu dpn New York Deli tu, nampak pulak pasta oglio olio....sedap plak rasanya...cit! last2 tapau subway je bwk blk.

Spai je rmh, smua terbongkang. Dh la mcm nk ujan kt sini. Arini sudahnya i msk nasik ajer. Beli lauk di param BBB. Terliur mcm2 tp yelah, mkn dua tiga suap pastu xnk. Risau gak sbb this 2nd pregnancy i xbrapa mkn nasik. duk bantai salad and juices jer. Obimin ngan all those vits tu mmg i mkn cuma kdg2 smua tkluar balik...huhuhuu.....

okaylah, i nk teman si ameer tgk doraemon blk....papaameer ni dah sah2 pi sbyg kt mesjid besi ni nie.....lbt ajer nie....

Okay, si ameer dh kenen2 nie.....chow dolu yer......

p/s: xmau tjuk gbr shopping tadi sbb dh kmas smua...lgpun i xbeli hape pun.....bole caya ke haku nie?


2 comments:

mama thieya said...

In the middle.. nak caya ngan tak nak caya sama byk.. huhuhu jgn mara..

MAMASYAZA said...

pagi tadi bangun saho, niat dihati tak mo p keja, nak lepak kat umah ngan bebudak bertigas tu lagikkk best, tp apakan daya dok ingat keja kat ofis, terbantut segala. kelam kabut bgn mandi, siap cun2, terus mai ofis