Tuesday, September 14, 2010

Petang Syawal

Korg percaya x, walaupun i ada DSLR yg rege beribu tu tp ari raya aku just snap satu gbr ni jer guna camera Hp. Boley?

Sbb nya camera i htr blk kg. Ni pun gbr dh ptg raya. pg2 raya tu, kitaorg balik ke kg papaameer kt binjai ( betul eja ke nie? ) dah bermaafan kt sana beru blk bandar darulaman. then tido spai ptg. Boley? Elok nar raya first tido je kije. Lg pun xde visitor.

Ptg pun i dah pkai tshirt kuar ke tesco mergong mkn big apple. :)!

Enjoylah yer gambar raya si ameer nie ngan baju raya yg dia pilih sdiri.....muahahahahah....




3 comments:

mama thieya said...

huhu.. takperlah.. mamathieya tak sempat nak snap aper pun.. dok layan kebuasan si kecik tu..

MAMASYAZA said...

ler balik bukit indah ropanya. lepas ni kalo balik sini contact akak, leh singgah umah akak

yaz said...

Best..best baca post2 N.
Kak ni dok sibuk dgn carrier je..habis tak follow up semua. Your posts are all sempoi and down to earth! Love it!!
N..mana camera tu,nak tgk. Yaya pun dok minat..dia photografer tkc now. Nak beli..sory leee. Tak mamoun den.Guna camera sklh je laa.