Tuesday, September 28, 2010

Jgn Buat Haku Marah & Jgn Cari Pasal Hokey!

korang boley trima x kalau ada org ckp kt korg yg kalu kita suka blogwalking or baca blog org lain adalah dikategorikan sbg suka jaga tepi kain org?

Yg tu td bernanah telinga haku dgr org ckp mcm tue. Suka hatilah haku nk baca blog org ke hape... bukan aku komen yg buruk2 ker ke hape...lgpun blog2 yg haku baca tu kwn2 haku jugak...bukan mcm korg...dahlah xde blog asyik nak mengata org jer.....

Family haku pun baca blog haku jugak, dan utk pengetahuan korg PM kita pun ada blog jugak! aku blogging pun, smua kije haku siap jugak, anak ngan laki haku terjaga jugak!

Dahlah...melayan org yg gila mcm korg nie.....u know who u are.....buat sakit kpala haku jer....

7 comments:

Rozy said...

laa wat jadik camtu.
kita tulis blog memang untuk dibaca pun kan...
aparaaa...

Rizziela said...

Orang yg cakap mcm tu biasanya orang yg x ada blog...biasanya dia jeles tu

Wansteddy Tales said...

kes jeles la tu... nk bebel xde blog ngumpat la pulak. biarkan mat labu dengan labinya.

Joy said...

best la ada blog ni. medium kita nk merepek sensorang ;)

mama thieya said...

hahah.. ader spesies cam tu.. cuba ajar dia cara berbelog.. huhuhu..

Farra Dhelina said...

siot je kepoci tu ye..kt pon hangin bc..hishh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada ke yang cakap macam tue
kita bacan saja2 je

tapi ada yg blogwalking then cerita hal org tue sana sini
itu baru salah