Tuesday, June 1, 2010

Raya?

pic googled

Gambar adalah berkaitan dengan fesyen bentuk badan idaman saya....

Ketika memandu pg td i teringat yg sekarang dah bulan 6. x lama lagi cit! kita akan berpuasa. Lps puasa kita akan beraya.

Ingat nk recce ke jakel utk bli kain but takut tailor dh xmau terima kan. Baju2 kurung i smua simple2 bukan lip lap mcm tok ti pun.

Tapi i rasa baik i bli siap je....senang....tahun2 depan baru tempah2 baju bagai. xpun if ada function official i pgi jek mana2 butik. sure ada yg menarik ko ingat ko medel ke hape?

puan2 smua dah tempah baju raya dah? baju raya anak2? baju raya bapaknyer? story lah skit nk juger tahu persiapan korang......:)!

5 comments:

xerox said...

aduhhhhhhhhhhhhhhh...akhirnya dpt aku baca jua blog mu sis...penin i n jack tau..huhuhuhuhuhu..sis tunjuk pd depa a.k.a langau2 yg menyemak n menyibuk tu,depa x da,n x dpt cam sis..tu yg jeles...n abaikan je langau2 tu kalu hidup nak nyusahkan org baik x yah ado...haaa idup dlm hutan le korg...dah muka mmg x tau malu cam tu le...(aku lak yg marah lelebih..)huhuhuhuhu...nak "band" aku ke skali ke...ADA AKU KISAH....hahahahahaha

~ As ~ said...

sejak aku dah ada anak, main beli siap je, tak pernah dah gi ukur2...ehehehe

Ealyie said...

N,
cerita rayaku tiap2 tahun sama jegh..
LAST MINUTE! ahahahaha..
alah bisa tegal biasa dong

LiNda said...

wahh... bersemangat nak melaram ekh . haha

Saya beli jek . Selalunya borong anak beranak kat Sogo or mana2 butik berhampiran yang sedang menurunkan harga jualan . Tunggu diskaun beb !!

hahaha

Intan said...

Alamak, me still "yelekkk" preparation lah...ekeke :D