Sunday, May 30, 2010

Transformasi...

Okay ...Dan Sebenarnya....tajuk sgt x boleh blah sekali lagi....sblm bwk ameer watching Shrek 3 lps balik dari hosp smlm i sgah di Yamaha musik. U all jgn xtau, dulukan i pkai tudung ariani kan, skrg i pkai shawl ariani jugak sbb i imagine myself jadi Yuna Dan Sebenarnya.

So smlm i dh pi recce gitar2 yg ade. Gitar fender je xde sbb gitar fender kan class gituh....:)! I xtau nk pilih sbb i kan entry level, i minat classic tapi akustik seems to be interesting juger mana lah tahu kan satu hari "Nuroll Live from Istana Budaya In Akustika" gitu. so smlm xbole nk decide lagih....u all jgn xtau i bole main gitar guna gigi tau.....ala2 slash GNFR!





So i dah recce segala macm clas yg ada. Kelas gitar one on one yadaaa.....yadaaaa......uwek!!! mls nk dgr. Ingat nk htr si ameer ni blajar violin minimum age adalah 6 yrs ye puan2. ntah i pun xdecide lagi. I ni kalau instrumental mmg kureng lah. Sbb dari skolah i tahu main organ jek. Pancaragam skola gituh....:)!



So smlm balik tgn kosong. Jln2 cucik mate jer. :)! Tgu yer bila i nk buat unplugged concerto i pgil u all smua. Attire mestilah rock kankang tapi ber'shawl' mcm Yuna Dan sebenarya yer.

p/s: Dan Sebenarnya i cri guitar utk my sis. she is the one yg nak main gitar hokey. kalu i main, bukan i yg petik si ameer yg petik.....harus papaameer nyanyi trus...wakakakakkaka!!!!


1 comments:

MAMASYAZA said...

penah plan nak hantar ami belajar main gitar, tp tgk dia cam tak minat ja main sebrg alat muzik, yg minat hoki, hoki dan hoki