Monday, May 24, 2010

Anakku Bakal Pendaki Everest Yg Unggul!

Title adalah sgt xbole blah punyer....Sunday aritu, semedang Queen zeera dtg celebrate bday kt rumah N, then smua yg lelaki xde, maka kami pun round2 satu pjaya. Lps tgk kuda milik TMJ dan TMP yg akan berpolo ptg tu, N bawak depa ke Tmn Cabaran.

Bukan kitaorg yg sihat debab ni nk climb, but nk bg aina & ameer memanjat....




Itulah ruang sebenar yg ada di child climbing room. Tak perlu pkai safety harness pun. ibu2 bapak2 smua yg ada disini mcm lagu wali pulak haruslah memantau anak masing2 yg sedang memanjat terkankang dengan jayanya.




Owh...inilah bakal pendaki Gunung Mat cincang Everest yg saya maksudkan. Beliau sedang giat berlatih agar dapat menawan puncak gunung hilmalaya di seluruh antero dunia....itu hanyalah angan maknya sahaja yer....

Beliau berjaya memanjat segala 'wall' yg ada dan mengipas2kn tgnnya yg sakit selepas memanjat. :)!!!

Semoga anakku berjaya yer sayang!!!!

p/s: korang xtau betapa risaunya haku masa tue.....chait!!!! nk pengsan haku rasa

2 comments:

Rizziela said...

Ada bakat sungguh tu

BHF1932 said...

Nice picture..