Wednesday, January 6, 2010

Saya Adalah Bekas Peserta AF!

i'm telling u all the ugly truth! Since musim AF ni dh mula maka N pun terkenang dizaman ku masuk AF dulu...auwww....Hanya berjaya ke 2nd stage audition sahaja kerana si sengau ku xengat namanya dgn si Syazliana yg dah ada 2 album tu satu group dgn N!

If not time tu mawi surely gigit jari!

Sila jgn gelak yer bila tgk gbr saya dan jimmy yezza ni! muka saya sgt buruk kerana saya telah beratur dari pagi lagi pada hari itu!




6 comments:

** Perfect Love ** said...

waa cayalah! hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...emmmm nice...

Ummi Hanie said...

seriusss..??
xsangka betul... :)
tht means u ni pndai nyanyila kan !

♫:ch3nta atikuh:♫ said...

this year u g ujibakat x?

Farra Dhelina said...

mesti sore sedap ni kann???

yaz said...

Nuroll!!Serious?! Tabik spring dgn N lahhh!!
Lepas ni bila kita jumpa..N mesti nyanyi 1 lagu utk kak&D.Mesti!Mesti!