Sunday, October 25, 2009

Pembunuh kejam ( betina sundal!! )


Ini adalah gambar ibu yang kejam ( perempuan SUNDAL, PELACUR ) kepada Aiman Aaliyah Hussin yang dibunuh dgn kejam oleh bf dia. lelaki bangsa sudan tu dah merogol, liwat , pukul aaliyah spai mati sedangkan betina sundal ni dibebaskan sebagai saksi. Tgklah gayanya, mana jantan negro x suka.

Kepada ko pompuan sundal garit celaka sial, aku rasa ko ni lbh baik mati kena sembelih jugak! kalu ko terlepas hukuman dunia, ko ingat sket yang ko akan kena hukum dgn Allah!

Kepada jantan sudan, ko mmg sial. Baik ko mati kena gantung, itupun setelah kena sebat seribu kali. Kalu undang-undang malaysia masih lg x boleh nk jatuhkan hukuman akan perihal macam ni, aku pun xtahu apa dah nak jadik dgn dunia hari ini! MASYAALLAH!

PHOTO AND RELATED LINK CREDIT TO http://bhf1932.blogspot.com/.

18 comments:

IeYzA said...

mmg patut kena bunuh pompuan nie, takde hati perut langsung..biarkan anak dok dikerjakan dengan jantan keparat tu....ishhhh...kalaula jumpa dier nie..sure dah kena dgn iza....geram sungguh2 dengan betina nie...

my little family said...

sokongggggggggggg..... yg bg bebas jd saksi tu bt apa? dakwa dia sekali la... lelaki mcm tu pun suka..mmg buta /gila la..

mamalieyna said...

nape la dia ni still bebas stlh apa yg tlh berlaku ni..huhu..geram nengok aksi si pompuan nih!!!!!

lia said...

apsl dia bebas ek? klu aku, xdpt kenakan tindakan psl bunuh anak, aku kenakan tindakan psl dok serumah dgn negro sengal tu, biar kena sebat...

fieza said...

patutnyer rejam je 2 2 eko tu....

mama thieya said...

hiyaaaaaaaaaaaaa.. rasa penyepak tomoi ku... betina sundal lagi garik... uppsss..

mamanoa said...

i stuju..laki sudan tu patut kena potong/kasi jer anu dier..mmg celaka nyer jantan..

yg betina tu pun same menyundal siang malam, da beranak xreti jaga nak..iktukan ati aku kalu jumper pompuan tu mmg aku bg silat patahkan leher dier jer..mati ko lg elok dari duk kat bumi ni la....memalukan jer!!!

ChLoE said...

Thanks sebab uploadkan gambar die ni...kut2 terjumpe kang bole kasik pelempang barang sedas due huhu. Ibu minatang pun lagi berhati perut dari die ni lah! Tunggu je lah kat akhirat nanti...emosi2 ;p

iEfa said...

yeee sungguh tk paham naper dier ni telepasss ..bodoww betul...hihssshhhhhhhhhhh i link ur entry in mine eh...

nice to drop ur blog ;-)

cintaKusayangMu said...

mmg kejam punye pompuan...xlayak dipanggil ibu...cuba dia letakkn diri dia kt tmpt ank dia tu../
sgt x berperikemanusiaan...

Ummi Hanie said...

eiii...geram btol tgk pompuan ni..gedik nak mam***.
dah tue nnti baru dia rase nk nyesal kot . tu pun kalo pnjg umo .
anyway,thanx nuroll 4 sharing diz pics.mmg tingin nk tgk dan kutuk..huhuhu~

Kak_Ngah said...

kENAPALA Pompuan keparat ni hidup di muka bumi ni..muka dia pun dah macam pompuan sudan ..sundal..eeeeeeeeeeee..geram nyer aku...
anyway..hi tuan rumah..

nelcyndana said...

camner bole jadi saksi jer... bukan kira bersubahat ke.... takde hari nurani langsung perempuan ni... anak sendiri masyaallah.

Pijot said...

sy sokong 100%.... tp kn sy mang xpuas hati la.. nape pompuan sengal ni bebas?? da la tuh leh g nak ngis2.. air mate bodoh tuh sbb ank dia da xde ke sbb bf dia kna tgkap.... bodoh nyer pompuan.....

MaMaSyAzA said...

sokong sgt...macam manakan sorang ibu buleh biarkan anaknya diperlakukan sebegitu rupa. org negro pun nak amik buat laki ka..byk lagi org melayu dalam dunia ni

LoNdon dEaLs said...

moga arwah baby tu ditempatkan di kalangan org2 beriman. tersentuh sgt hati seorang ibu bile tgk anak kecil tu dibuat sebegituh. takde otak punya org!allah lg sayang kan dier tu sbb allah amik blk dier. mmg ko tunggu je la balasan nanti!!! geram mmg geram.

ila@cantekmama said...

oo ni ke muka pompuan murahan nie,muka pon ala2 camtu patutlah taste dier org Sudan..Jantan Sudan nie dahle merempat kat negara org lagik wat hal pastu pompuan nie siap cover lagik jantan nie kata maid punyer angkara,padahal maid pon xde..Terima azab Allah nanti..

mamaaerish : said...

eee... mmg bila dgr berita tuh... asyik dok maki jer diorg be2.. mmg *^&%#%^&* ... hrp2 diorg nak mati sok pn biar la berganda seksanya dari si cumil tuh..... amin...