Thursday, October 22, 2009

Death Escape Pram Baby

To All Mommies... Pls watch this video carefully..



Kepada dek non2 skalian, pastikan anda engage stroller brake setiap kali berhenti dimana2.


p/s: Stroller itu identified as phil&ted sport. Saya bukan bias! and credit to my BRO sbb give me a very good source about this! Thanks Bung!

7 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

haa mmg angin kat sini kuat. angin kuat sampai i pun nak melayang.even stop nak crossing kat traffic light pun i pun on brakes. sometimes rasa stoller nak terbang skali..mujo la my stroller berat..kikiki..kalau beli stroller ringan2 tu, naya la melayang anak i dgn stroller2 skali.

anyway on the day that happen, it was around 4+pm. i saw the baby dibawa masuk ER coz rumah i betul2 sebelah children hospital. time tu ingat takde apa2, bukak aje tv..terus sedar yg td tu that baby.

Siti @ nurie said...

eh, baby tu idup ke?...ish...mengerikanlah...kan dah 1st time stroller tu gerak...kenelah hati2.....seramnnyer

Ealyie said...

ERkhh.. hidup ek baby tu N?

Nuroll said...

Baby itu safe and helathy. Covered by the stroller. Nasib baik. :)!

fiza said...

Ala N, ku tak bley view itu video laH..HUHUHU...

adinsa said...

huhu ngerinye n...mujur baby tu ok kan...seriau aku nak pakai stroller tetiba

nelcyndana said...

lepas tgk ni kat tv kan kan nuroll, saya terus beringat nak psg brake stroller. selalunya tak kesah pun... mmg malang tak berbau kan....