Wednesday, July 1, 2009

2 Down 4 To Go!!!



Setelah kali kedua percubaan memotong kain tidak berjaya( kerana N adalah tukang jahit amatur ), maka malam tadi sambil menonton CSI dan ameer pun tido lena maka 2 helai baju kurung telah dipotong dan sedia untuk dihantar jahit tepi hari ini. Ini semua kije-kije N yang tertangguh sejak sekian lama. huhu.....



so another 4 left which is baju melayu ameer, baju melayu papa ameer, baju kurung mummy ameer dan baju kurung nenek ameer. oppsss....lagi satu special gift for viewer number 4142 lah!!!


5 comments:

Siti @ nurie said...

alahai...pandainyer jahit baju sndiri..kat umah siti,cuma ada mesin jahit je..gunayer tak pun...

~ As ~ said...

tak payah sakit kepala nak cari tukang jahit lain...

Nuroll said...

ku amatur ajer...baru2 belajar....

mamaDhea said...

kak N, boleh ar jahitkan hadif sepasang.. hikhikhik..

Nuroll said...

alahai....nk jait yg ni pun thegeh2. boleh sya tapi takot dah lps sbln raya baru dapat...huhuhuh....