Monday, May 27, 2013

Happy 5th Birthday Ameer harith Azi Rizal ;)!

He is 5 now....sekejap jer masa berlalu....ehh...tetiba sebak plak.....sejak2 nk dpt baby ni Si Ameer ni makin hari makin manja compare to Aliff yg berantakan jer...bukan takat throw tantrum jer....abis kerusi, mangkuk laksa, toys, buah delima i pun dia baling....hahahahhahahha..!!!

Actually lambat i posting his birthday this year....sbb his birthday jatuh pada his sports day....mmg lansung x excited nk sambut birthday sbb asyik duk hafap lagu watermelon jer....

Will post the sports entry nanti2 k....kita post birthday entry dolu...

Since friday aritu cuti, maka sibuklah i plan ngan my mum nk buat simple birthday party....buat utk my sil skali...mmg slalu kalau celebrate mesti berdua nie....;)!

Senang...biar dia ingat mak long pak long dia sokmo....

Since i pun asyik membawa perut jer, i buat desert je lah khensss.....datin lah yg tungkus lumus memasak....walaupun penant fly back dr melben xilang....

Cake pun kitaorg beli sesiap dr SR....sib baik sedap...cuma dekeresen jer xbrapa nk cun....ehaksss...

Dh beli dan2 tu jgn harap cake nak 8 tingkat bagai....


Pecan butterscotch kalau xsilap.....rasa adalah sgt super yummieeesss...

membeli kek mcm ada 20 org nk dtg padahal family member jerrr.....


x sabar2 si Ameer nk tiup lilin....sudahnya my SIL tiup angin kosong jerrr......keh...keh...keh....

Menu of the day???

We had laksa....penang off course


The photo pun dr my platesss.....my instag.....;)!

The next menu....pulut kuning.....



Giler tjuk gambar pinggan sendirik khensss.....

Mmg aturcara hari tu makan.....makan...makan.....;)!

Apa2 pun i just wanna wish Happy 5th Birthday utk cayang mama Ameer Harith....Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, jadi anak yg bertanggungjawab & soleh....Aminnnn...

Utk my SIL....happy 23th (???) to you darling....thanks for being a good sister to me....May Allah bless u kakek kuuuuu....

luv all of u....

xoxoxoxoxoxo!!!

1 comments:

ISs said...

waa...bestnya...
teringat masa kecik2...
makanan look super delicious..

http://grenlifee.blogspot.com/