Tuesday, February 5, 2013

Burger Bakar Kaw Kaw!!

Finally dapat jugak i mkn burger bakar kaw kaw ni.....;)!

Gembira i....Mkn ngan my bro , sil, aina smua....huhuhuhu....haruslah bernafsu selera jer makan khens....

Our Burger Bakar Kaw- Kaw location kt Lokas Makana Puchong

i order DOUBLE BEEF TURKEYNIZER. Yg ni harganya RM 17.50. If nk amik set just add RM1.50 then u'll get 3 batang sosej! 



My SIL plak share ngan my  bro amik TRIPLE BEEF CHEEZYNIZER. Kalau sorg boleh abiskan kn triple ni mmg i salut lah sbb dorg mkn berdua pun mengah2 nk abis...hahahahhaha....

Trple ni RM 21.50 just add another RM1.50 so dpt that sosej yg 3 batang tue....


Papa ameer jer yg agak medorate dietnya.....just had BEEF BACONIZER......Yg ni just RM10.50 je taw...


For me, rasa daging dia ok lah....mmg sgt kenyang mkn.....beef patty dia di bakar dgn sempurna kt tekak i....tapi kalau dpt extra vege sure lg i suker....

Slain tue, kt Lokas Makana ni byk lah food2 lain....

yg plg xboleh thn, Sotong kangkung special, otak2 ngan sengkuang calit!



Perghh...rasa mcm kembali ke zaman skolah rendah beb bila sengkuang calit tu masuk dlm mulut.....jgn sampai kuah kena baju sudey!!!!!

So rasa nk mkn burger bakar kaw2?

Apa tgu lagi?

Jomsssss.....!!!!

XOXOXO!!!

1 comments:

AyueJean AJ said...

Terliur baca & tengok pic entry ni pagi2 tau...
Hehehhe...