Wednesday, April 4, 2012

Meru Nan Permai

Korang jgn terperdaya ngan gbr2 ni okies....

Bukan i yg msk....

My first bro yg msk smua ni....

Korang kalau mengharapkan i nk msk, mmg makan zaman lah. i mmg out trus kalau msk utk rmai2 ni....maybe i kna pkai susuk kot utk jd pandai msk....hahahahaha!!!

Menu adalah roasted black pepper chicken.

Sbnrnya i xpnh lg pi rmh my bro ni since dia msuk rmh baru. tu lah kira baru official pi sana.

pastu lg satu, i nk tgk Kitchen Aid mixer dia....yg kaler putih tu...meroyan wehhhh....;)!





Cream mushroom....

yg ni my sil masak....nk recipe, sila minta pada dia. huhuhuhuhu!!!

sedap weh...dia kata main campak2 jer...






Spagheti.

yg ni korg dh biasa kan?






The lamb shoulder....

meleleh lah korang!







the veges....yg ni i mmg request extra sbb i ni mkn kalau xde vege rasa mcm gosok gigi tanpa ubat gigi berflourida!




p/s: both of them adalah culinary lecturer....so korang faham2 lah yer skill level depa....

1 comments:

Maey said...

fuhh.. sedapnya tgk gambar-gambar ni...klu bleh sblum puasa ni pekene sekali sedap juga..

Jauhi Skim Pelaburan emas