Thursday, February 2, 2012

Aliff's 3rd Time Bithday Celebration

Kita hold dulu ceta Japanese Garden ek....

Nk post birthday entry nieh....

So ari rabu aritu yakni hari Wilayah kitaorg buat small party for Aliff...

Konon yg plg grand lah...padahal ajak 2 3 puluh org jer....

Ni kira kali ketiga dh celebrate birthday ni...

Umur sthn jagung, celebrate spai 3 kali....kalau umur 10? 20? 30? haaaa...jwb sdiri....

Preparation adalah ala kadar sahaja...

Menu pun few jer....Ada Nasi hujan panas couple ngan ayam masak merah....laksa penang, and not to forget satay kajang Hj Samuri....tu datin punya choice lah tu...pastu thanks lah to Datin spai sakit pinggang Datin masak.....demi cucu nenek sgup weh....

Benda yg i betul2 buat ialah popiah jer...hahahhahahahah!!!!

i order this special angry bird cake with almond cranberry flavour From My Sunshine Cupcake. 2 kilo ko....;)! x agak2...

and guess what? the cake is sooooo delicious....serius i tell u....worth every penny i spent.... dgn Angry bird figurine lg siap bdk2 bergadoh2 lagik....

kalau nk order boleh pegi SINI...




Agak rmai gaklah dtg ptg tu.....;)!

Spai xcukup goodie bag...itupun i dh reserved sesiap untuk Pn M, Nora, cik Mat & Few ofismate....

goodie bag ni sebenarnya i dh order last minute....padan muka...

nk buat birthday party tp x plan properly....

sib baik Party postpone ke 1hb...hahahahaha....

Kalau rasa2 nk order party bag ni boleh lah order kat SINI

ni i kasi promo free jer ni....

Product dia banyak weh....korg order jer....







Ni menda dlm goodie bag....ada yg dpt candy bottle....yg tu i buat lah....yg lg satu tu cake in jar....vanilla cake with rainbow icing....;)! sama jugak dr my sunshine cupcake....

kalau rasa2 terliur tgk rainbow icing tu, boleh order jugak....hahahahahah!!!!






Apa2 pun, smua dh selamat....;)!

Harap smua yg attend the birthday party tu happy....

Thanks jugak pada my Bro Jack sbb bwk Donashi tu....;)!

Nanti srh Aina Claim hadiah ek....;)! sbb Birthday Aina pun jatuh pada hari wilayah....



p/s: yg lawaknya, si aliff xsempat pun nk tiup lilin potong cake bagai sbb baru jer kitaorg nk buat personal party, guest dh spai dolu....so xde lah gbr aliff potong cake....

xpe lah aliff....Insyallah thn depan ek...

2 comments:

POSH76 said...

alahai so sweet...happi birthday aliff

♥MAMASYAZA♥ said...

wow memang cantik design kek tu, goodies bag pun lawa, mesti meriah ni