Wednesday, July 13, 2011

Malam Yang Penuh Keajaiban! Floria 2011

Tajuk entry tu adalah apa yg tertulis kt bunting/banner ye puan2. Bukan i saja-saja rekacipta.

So that saturday, kira 2 kali lah kitaorg pi Flora ni. Slalu skali jer. Sib baik duk Putrajaya, if x, jgn arap lah nk berulang pegi lg skali.

Pas blk lunch tu my Bro ngan SIL stay till mlm. Nk tgk Kapal berhias gitu....Mmmg meriah ler mlm tue.

Malam pun suram2 jer. Adalah grizzle skit2. Tp kalau dh nafsu nk nengok kete berhias kan, harus pergi saja.

Kitaorg port betui2 tepi sg sbb u can clearly see the boat. :)! Port musti baik. Gambar mau cantik amik...kasi chance lah sesape yg xdpt tgk tu, i tepek smua gbr kapal tu sini.

punya lah lama menunggu...bygkan lah hadek berdiri di tepi sg, dlm gelap, dlm semak... ujan skit2...xke lagha namanya?

4 kali depa duk test the fireworks....dlm kul 10 lebey kot startnya....maybe waitin for the VIP and diplomats yg kwn si noh hujan lebat tu....

sape yg duk di center stage sinun mmg meriah tue. Mlm lg rmai dr siang. lampu kelip2...silau mata hadek...

gambaq i amik caca marba...so korg redha sajaaa....

Tebabowww!!!!!

.....bunyi mercun ler.....bukan bunyi bom pemedih mata ke hape....hhahahhah!!!




Ini budak 3 olang. Itu budak laki busat punya, manyak takut bunyi kuat. duk celah kangkang datin jer....itu budak pompuan, kemain happy main lari2...

Itu budak kicik punya, dari mula mercun berdentum2 meletop2....dia tido koo!!!






Ni lah cruise yg i naik tu....Cruise ni jarang pkai baju bunga-bunga mcm nie....huhuhuhu...!!!!





Yg ni kot keajaiban nya....laki nk tkr jd pompuan, dia nmpk je lens i, trus pose maut ala Tok Ti...i pun hambik lah...kang kecik ati pulak....ada ler 2 3 gambo dia...tang ni xbrapa mendada sgt....

mengucap oiii....Nabi xngaku umat nieh...!!!






kalu dh ada kete lembu, dh soheh dr MELAKA!






Ni dr Perak! Cantik jugak teman tgk....cer tgk! cer tgk!






Ni PERLIS mai....simple je...Kcik comei....ada pedang uuuu!!!





Na na na tganu kiteeee!!! msuk jer kapal yg ni tu ler lagu yg dipasang!!!





Yg ni....mcm mane ek nk ceta....kalau ikut Q, si air asia ni no 3, sudahnya dia jd no last....berpusing2...

sbbnya?

dia TRIP! Nk berarak mcm mana kalau dh kapalnya gelap gulita...Blame it to the Electrical engr...

Kalau flight slalu delay, kapal dia pun delay gak....hahahahha!!!

Tapi cantik kiut jer. ada airbus pusin2 atas tu...






YTL punya!! Besar dan panjang....apa yg besar & panjang tu? sila jwb sdiri...





korang pnh tgk hotel atas kapal?

genting group bawak First Wold Plaza naik kapal wehhh....





yg ni special from i-city shah alam....iron man kt tgh2 tu siap gerak2 lagih..






The one & only participant dr luar....




Pahang!





yg ni first kapal yg kluar....





tebabowwww...!!!





ho yeah!!





meletop top top....





ni perbadanan punya...




so pd sesiapa yg xdpt nk tgk mlm yg pnuh keajaiban tu, tgk jer kt blog i nie....:)!



1 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

nak sgt pergi tapi tak de sapa sudi bawakkan ke sana,.=((