Monday, February 21, 2011

Saya Mahu Rambut Seperti Fazura!


pic credit to beautifulnara.com

sguh cemburu i melihat rambut fazura nie....rbut i ni dh pjang & menebal mcm singa betina. baru je haritu ckp ngan papaameer yg i nk ptong rbut pendek mcm LIz america's next top model cycle 15 tue. rasa mcm senang....xpyh sikat xpyh buat hape...

tp i tahu,jauh disudut hati papaameer dia mmg kureng kalu i kata nk potong jd short melekat mcm tempurung.

but bila i tgk fazura nie, aiks....tetiba hati berbunga....rasa betapa sygnya i pada rbut yg dh panjang dan mayang mengurai.... bukan nya susah nk jaga cuma off course ler kalu rbut pjang musti rajin di jaga.....esp wanita bertudung labuh mcm i...hahahhaha...labuh sgt ler tue...

amacam? korg suka? Cantik x korg rasa? i rasa i cantik kalau buat rbut mcm nie....hahahahhaha!!!


2 comments:

Intan said...

Uiii chanteknya rambut fazura tu...the volume sgt lah vow!

Jeles jeles coz rambut kita dah lah nipis...spi bahu je coz dah ada anak nie cam susah je nak simpan rambut pjg cam muda2 dulu...huu huu.

POSH76 said...

cantek sgt