Monday, October 11, 2010

Terima Kasih Puan As!

Pertama skali i nk wish a super duper BIG thanks to Puan As....owh...tetiba air mata ini tidak tertahan2 hokey....Kerana mu Puan As, aku dapat mkn rumpai laut segar dr Kota Kinabalu.....syukur ku kepadaMu Ya Allah murahkan rezeki ku dapat juga i mkn rumpai laut ini....*mode menadah tgn skrg*

Puan As telah mengirimkan pada adiknya Ryna yg menaiki penerbangan jam 7.00 ptg smlm dr KK. *wei...ryna tu cun hokey.....*

Dan i pi amik di LCCT. Sorry to Ryna sbb terpaksa tgu ahkak kt situ walaupun dah lewat malam. sob! sob!

Dapat jer menda nie, dlm kete juga aku telan skit...har! har! har! sambil tu i duk sms ngan Puan As. Siap kesat2 air mata. Yg my hubby plak duk heran, nk mkn rumpai laut plak spai nangis2...cittttt....

Whatever it is, still i nk ucapkan thanks pada Puan As dan Ryna kerana sudi melayan perempuan mengandung perut besar nafsu nk mkn rumpai laut nie...semoga Allah sahaja dpt membalas jasa kamuk berdua.

Tanpa kalian, dh tentu nanti anakku meleleh2 air liuqnyaaa.....owh....*sambil mengelap air mata*







4 comments:

~ As ~ said...

Ku lagi cun dari adik ku ok!...ahahaha...dia seri bertunang kot (ada ke?) baru je bln 7 tunang.

Rozy said...

N,

that is my favourite too!!!
baru berkenalan dengan rumpai tu masa hanimun kat sabah doluuuuuu..
crunchy..crunchykan...

pst: sibek mak tak peknen nyah!!

MAMASYAZA said...

apa rasanya rumpai tu, tengok gambar cam menarik ja

Ealyie said...

yess.. mcm sodap!
sekali pandang ada iras2 telor ikan atas sushi tu N. Fav Iris n mama diaa.... heuheuheu..:D