Sunday, October 3, 2010

Have u Watched Enthiran? - Robots

Ok...i mmg suka filem hindu hokey...tp of course yg ada Rajnikath. :)! i mmg minat sejak dari padaiyappa, chandramukhi, sivaji the boss dan mcm2 lagik. This is his new film. Very the modern one. Title dia robots.

Yg i xthn tgk is the heroin, Aishwarya Rai Bachan. Huuuuuu...how i wish i could get my figure back lps preggy ni mcm dia harus xmkn nasik 8 tahun.

I xmau comment or review psl this film but, kalu u all nak tau gak, pi lah tgk hokey.

Owhhh...sblm i lupa, Zillion Thanks to my Bro sbb ko susah2 pi carikan aku yg mengaruk ni tiket...ngeh! ngeh! tp aku tahu...next week ko nak pgi jugak kan...wakakakka....:)! ngan datin kan....layanzzzzz......



p/s : si ameer lyn jugak ceta nie, my hubby as usual mata pun lalok jer.....ngeh! ngeh!


3 comments:

~ As ~ said...

wahhh gi tgk wayang eh...aku tgk jg movie rajnikanth ni, tp taklah fanatik..ehehehe

MAMASYAZA said...

en. abah memang kaki filem hindu, dia paling suka bab lawan, sound effect tu yg tak tahan..hehehe

xerox said...

huhuhuhu...sudahku nontonnya..uhhh mmg asyikkkkk...superb utk indian movie.....vavavvavavavaa...mak datin pun enjoy..huhuhuhu