Wednesday, June 30, 2010

Hormones!

Yes .... Hormones level saya adalah sgt tidak menentu skrg. esp early in the morning. I will start my day by running towards the toilet bowl or the nearest sink available.

Pregnancy kali ni tiada beza mcm ameer dulu. Having Hyperemesis gravidarum almost everyday bukan stkt morning sickness jer uolss. Pengsan i berguling2

Tapi i byk beristghfar menahan sabor jugak kdg2. Kdg rasa sian kt ameer. Slalu dia melepet jer dkt i. tapi bila dia nk bf jer i ckp "nanti papa mrh , mama xtahu " asal dpt gesel idung pun jadik lah. Kalau nk tido musti dia nak jugak.

I xbole nk imaging skrg mcm mana bila i dh deliver nanti. Adakah both akan bergantung bf kt dua2 belah. Pada guys readers, entry ni tidak berbaur lucah ariel peterporn hokey. uols dh bca so kenalh terima ini adalah blog mak org yg cantik.

kepada ibu2 yg berpengalaman sharelah experience korang agar i xterkejut beruk bila dah deliver nanti.

Okaylah darling2 smua, tekak i rasa nk muntah tidak mengizinkan untuk i menulis merapu lebih lama lagi.

Ta ta :)!

1 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

my pregnancy this time pun pelik skit. time preggy miya, i mabuk teruk. yg ni i takde mabuk lg, but lidah dah pelik daaa...i tak dpt rs masin. last weekend masak kari hubby kata masin giler daa. try alter letak 5sudu gula, masih masin. wakkaka...

pastu mood i pelik, i rs malas but nak do make over on everything. tgh malas tu i boleh cuci & organize dapur. pastu rs nak buat facial tiap2 hari daa. tp mulut asyik kluar word "malas la".

hormones makes us do weird stuff.