Saturday, June 19, 2010

Back In Town!

Hi there....konon nk buat mood cerialah tue....wakakkakaa......musti rmai adik kakak yg tertanya kemana tuan punya blog ni menghilang lps membuat announcement yg agak poyo sblm nie cit! buat malu jek. welll u know me.........

For uolls info, N just arrived dr Cameron. Yup Cameron Highlands bukan Cameroon hokey...Penat sgt dan as usual sbg ibu yg mengandung first trimester, perjalanan kali ini harusla diwarnai dengan sesi muntah hijau sana sini which is sgt hebat spai kaki ni terasa nk tendang pintu kereta jer. Wakakakaka..... dh spai Tapah belasah nasik ayam pulak. Boley gitu?

Last week juga menyaksikan i am down with fever dan xpi kije selama 2 hari. Dh lah MC 2 ari, tetiba tup2 dah ada di Cameron Highlands bersama insan2 yg tersayang menikmati teh dan scones di Bharat Plantations. Haruslah cik kiah mulut busuk becok bercerita satu ofis nanti tentang haku. Betul x Cik Kiah? mmg cik Kiah marveles..... xdpt lwn haku cik kiah sibuk jual cite haku....dem u Cik Kiah. hambik ko sedas!

Owh....walaupun N ni duk muntah hijau berkarung2 tadi, sempat jugak berfikir, PISA ke FS, Pebbles ke Cabrio? Owh....Cik Kiah Menjeling lg bila sessi i mengepam nanti......wakakakakaa.... i xmau cri gado dgn u Cik Kiah.....sapelah i nie nk compare dgn u Cik Kiah....

Okayla.....nanti sbung lg. Nanti i uploads piccas. Tp piccas tah hape2 sbb puan photographer ni duk pening2 lalat jek time shooting sana sini.

p/s: kak yaz, mmg N faham bila kita approved request di FB konon org nk jadik kwn kita but at the end, duk buruk2kn nama kita dan xde keje lain nk buat. Bila dh ignore, thegeh2 lagik nk kita approved! Get lost lah org mcm tue!

MODE : Geram + Happy Go Lucky

3 comments:

MAMASYAZA said...

wah bestnya dpt p cameron, yg tak beshhh tu bila muntah hijokan...mesti sakit jiwa..nak berpozing pun mesti cam tak beshhh jakan
rupanya ada gak species cik kiahhh camtu..hehehe

Rozy said...

N,

1- FS!!!
2- xnak invlove lam babywearing plak ker cam k yaz dok giler SSC?

fndrocka said...

haha bukan semua kat list friends kita tu kawan..ada jugak musuh dalam selimut yang sedang mengintai peluang untuk menjatuhkan kita.iye tak.