Monday, April 19, 2010

This Is My comment!

Yg mengherankan, dia minta maaf but she kept on putting the -ve words on me. boley? Mcm org xikhlas. itu smua hanya lakonan meraih simpati.Entry tu pun dibaca oleh budak opis yg lain gak. Ppuan gak. Depa relax jer siap bole gelak2 lagih sbb cakap haku ni tuoching2 plak. Benda tu general.

Blogger mummy yg lain ada sms N and depa mcm pelik nape this minah duk over react. Some ada yg ckp, dia nk tumpang glamer mcm Fasha Sandha kena banned jer tu nk increased traffic. Haku pun malas dh nk layan.

Her table, xspai 10 kaki from me. Kalau ikhlas nk minta maaf she can only jump to me. Bukan nk berdolak dalih bg negative comment dan htr SMS kt haku mlm2 buta!

BTW hatiku ini dah tawar. once bitten twice shy gituh....hentikan lakonan anda. And please, jgn spai because of u, haku privatekan my blogs!

After this, comment should be approved by owner lah....:(!


p/s: haku dah xkuasa nk layan….lantak ko lah…..kalau haku garang, haku bukan adik bradik ko pun dan xpyh ko nak btahu satu dunia esp dalam blog haku sendiri yg haku jadik garang…lagi garang sbb ko jugak lah nie….ko yg mention xbertegur sape kan dlm sms…sapa x tegur sape? Ko fikirlah sdiri! Dah jgn nk baca blog haku dah! Get Out! Aku Geram!

4 comments:

Intan said...

Laaa apo kes nie nuroll? Sape kah gerangan nya itew...nak tau boleh :D

Nuroll said...

Maleh nk btahu kak....dh few mommies tanya and ada yg dpt detect dia....kalau N publish nama dia kt sinie mmg dia akan malu bsar. Biar dia sedar apa yg dia dh buat.

Ella said...

marah nya N... hmm satu ofc plak tu yer.. mcm2 manusia ada skrg ni..

sabar ye N..

kalau private blog jgn lupa invite. hehe

Nuroll said...

el, apa nk dikato....budak2 zaman sekarang....semua pandai2 kan....so adab sopan tu dh xde....dah ler....maleh dah....jap lagi menambah dose jer...wakakakakakka....