Friday, April 2, 2010

Makan-Makan Di Jalan Daud

Sempena kedatangan papa N ke KL makanya smlm kami telah merambu di Mid V dan makan di Chop & steak Jalan Daud yer. Siapa yg biasa dgn area Kg Baru, mmg tau tpt nie. i've been there eversince N skola rendah lagih. masa tue Chop & Steak ni just ada 3 table sajer. Now dah ada berpuluh-puluh ribu lemon table....

If duk sibuk nk mkn TR lah , TGI lah, Chili's lah why don't skali skala mkn our local western place nieh....ye x? sila angguk....



Datin cuba untuk melakukan aksi grunge but xmenjadi kerana ada 'bos'
Abaikan mukaku yg xde makeup tu yer....smlm ku malas....Mr hubby mkn Hot plate yg berapi2 tue...abis tudung ariani i hokey....




My Bro, My SIL, Aina ngan Aishah. Mkn xtgk org camera lansung...cit....Gbar makanan xde sbb smua kebuluran....wakakakakaka....

p/s: kenapa tetiba rasa nk mkn sushi nie...*tskkk....*

1 comments:

mama c'fa said...

wah lame x mkn kat cnun. ihihih dulu mase dok bcnte rajin la mkn kt ctu c/chop die pun ok. hih lamb cop die pun ok hihihi. hihih weeee rase nk g plk