Sunday, April 18, 2010

Hari Minggu Hari Bergembira!!!

Entry adalah berlawanan dgn tajuk ya puan2 yang cantik. Tanyala sesiapa pun dlm dunia yg fana inieh...everybody is looking forward for the weeknds. Tapi mcm N, kalu dah mood nk window2 shopping tu dtg, esp masa j card day, N hantam amik MC jer.

Rugi juger if xamik. Lg pun company xrewards pun if kita xamik MC. Cuti thn dh kena potong pastu xbyr papmpasan kan. Nah hamik haku MC jer!
alamak, ni dah tersasar dari tajuk landasan nieh....

Ok, as usual, pagi sabtu N and Ameer akan tido berguling2 dua org. Yg bgusnya, Si Ameer, slagi N xbgn slagi tulah dia pun duk menempel jer. Nk dijadikan ceta, ari sabtu harituh, N dah la bgn lbt, dgr lah Datin tgh kentung2 memasak untuk menantu kesayangan dia tu kan kt dapur...idung ni memula dah bau sesuatu yg menusuk lubang idung. Tapi N tedo jer sbb xdgr apa2 pun dari si ameer.

Rupa2 nyer....si Ameer dah melepas BAM! Tebabowwww.......!!! Sbb dia duk galak sgt main car dia, maka dia pun relax jer walaupun telah melepas BAM dengan jayanya.

And it comes to worst when everything berciciran di atas cadar dan tilam SULTANA from Ikea tu yer....Sib baik ada pkai alas mattress tue. Kalu x, Baik SULTANA baik MAULANA abih kena BAM! Wakakakakaka!!! Terus smua panik! Bau semerbak menusuk kalbu.

Maka we spend our saturday membasuh lah segala mak nenek cadar bagai. plan ke MID V telah tertunda petang....apa yg di carik di MID V??? tgu...jap lagih N sbung....

Nk cari balik mana tah gbr2 arituh....ntah ado ntah tidak...isk....sabo jelah....

p/s : Pening kalau org duk ceta kt telinga nie depa punya same weeknd story over and over again... mcm first time pulak with exciting weeknd or outing experience! huh...harap2 N xmcm tuh.....


4 comments:

Ealyie said...

hambek ko... ahahah..
Ini namanya takde keje carik keje, sian N.. membuang lelemak kesayangan nak settlekan hasil karya sang anak..
Takpa..takpa.. nanti claim ibu mithali token dr papa ameer ok ;)

MAMASYAZA said...

amboi, ameer dah buat booby trap ya kat katil mama....cian mama, nak bersihkan hasil reka cipta ameer tu

Nuroll said...

aduh el, semedang aku membasoh cador!!!

kak mamasyaza,

hasil reka cipta yang sgt lah uniknyer.....wakakakaka!!!

BHF1932 said...

testing...