Monday, March 8, 2010

Ha Pe! oh Ha Pe!

Cuci mata dulu......












Pic googled


Ok....indon called it HA PE. We malaysian call it Handphonelah.... Sejak E71 N jtuh dalam toilet di The Garden jiwa N kacau.....x tenteram.... rasa urat2 dalam badan sakit2...rasa sedih....E71 tu mmg yg N idamkan sejak dari memula kluar...for certain people maybe E71 tu nothing compare to other stylish phone Blackberry and such...

Now duk sibuk cari HA PE. Currently I am using Datin punya HA PE. Sib baik lah Datin sudi bg pinjam...Puaslah bagi hint ngan mr hubby untuk belikan HA PE baru buat dia buat dek jer....sabo je la....

kehendak nk pkai Javelin...but rasa out of reach....another options is E72 gantikan si E71 tu but....ntah....hubby duk suggest 5730 expressmusic....bole? Dgn selamba N jwb that 5730 tu bebudak hiphop je pkai sambil menjeling yer.... mmg nk kena betul N nie....N series? dah muak pkai N series sejak yg lama rosak Ameer baling N95 lapan gig N tue....

Now duk browse lagih...selagi xdpt HA PE yg sesuai selagi itulah lah xberseri duniaku ini.....muka pun mcm kambing jer pura-pura senyum....adoilah....

HA PE! oh HA PE!

9 comments:

~ As ~ said...

now As pun pakai E71 tu...pedulik la org kata tak canggih klau banding iphone or blackberry..tp i like...ehehehe...
E72 pun ok apa...adik beradik..

Nuroll said...

as,

syg giler ngan E71 tue...as punya yg ada blink2 tu kan?

MamaCira said...
This comment has been removed by the author.
MamaCira said...
This comment has been removed by the author.
MamaCira said...

aku pakai n95 dah 2 tahun
hidup lagi hape tuh..
hehehe
janji bleh call bleh sms..

*sorry aku ting tong..
2 kali post salah..
1st n55 lepas tu betulkan n85..
ni baru betul! hahaha..

DNNA said...

hehehehe ...

saya nyer nokia n85 ke n95 (lupa la) pun jatuh dalam lubang toilet ... tapi ni kat rumah ...

memang terdiam la satu hari suntuk ...

Ha Pe OH Ha Pe ... eheh

MAMASYAZA said...

memang kalo takde handpon..dunia buleh jadik sunyi...cepat2 N g cari handfon yg berkenan dihati, jgn biarkan duniamu kesunyian..hehehe

yaz said...

Kyaz pakai 5800 Xpress M...masuk 1 lagu pun lom lagi N. Hihihi! Janji screen den nak browse internet besor!
N...don't take N71..if nak..upgrade ke N72.If N71..sama lak dgn yg lama. But Q,H loves theirs. Mujur tak mintak N72.. tak larat la abgD nak fund kan if not..

Nuroll said...

poneng....poneng....let the ruler decide....