Tuesday, February 9, 2010

Solution!

Finally i found the best alternative utk elakkan awning 'injured'! :)!



14 comments:

Rozy said...

rozy memang guna ikea punya gelung2 nih pun.. tp gram gak budak kecik tu suka tarik..

MUNIRA AZME said...

mmg good solution pun,,atleast tak rosak...

mamalieyna said...

kt ikea eh ada mende ni..bagus la..^_^

♥ Ummi Hanie ♥ said...

salam N ..

kreatif ! bagus3x...

hurmm..anyway,jemput visit my new "baby" ya ...

http://pinkmuslimahstore.blogspot.com

hatiberbunga said...

sgt suka brg2 ikea. ;)

BHF1932 said...

wah.. ingat umah dgn keta je pakai awning ye.. hehe..

my little family said...

dah lama cari tp kat sini xde ikea...uwaaa... leh kirim dak? :-)

BABUJIS said...

change your mood,refresh your mind

Visit Healing the power of music

MamaCira said...

benda ni ada kat ikea..
Hoho.. mmg best idea..
slalu gantung kat hanger jer..

e!ya said...

eiya pon rase nk beli coz dlu g ikea dah tgk tp mls nk beli coz tdg awning tak byk skrg mcm btmbah lak so da besh solution kena beli cmn gakla

Ealyie said...

N,
ku pgg, letak.. pgg letak balik.. motip?? tak beli2 lagi mendalah tuu.. ihiks.. udah le nk jejak kaki kat Ikea makan tahun...huhuhuh..

Nuroll said...

huhuhu....to those yg nk kirim u're most welcome! :)! sayangi lah tudung dan awning tudung anda smua....yikes!!!

Maharani said...

tom pun ada benda alah ni. tp xtau nak guna utk apa. hahaha.. apa nak lagik yg bole gantung kat cni eh?

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

i've been looking 4 this..ikea kat sini tak jual this one...so ended i beli tie hanger aje. yg tak best dia flat like & bukan round loop gitu..so tudung still senang slip..menci menci