Wednesday, February 17, 2010

Have u watched "Adnan sempit'?

Okay straight to the point, ada sape2 yg dah nonton filem ini? N ni rasa mcm nk pi tgk sbb tgk iklan di paper dia mcm gempak jer....but aku ni boring nk tgk citer mlayu bukan nk kutuk but mmg lately cite mlayu ni mcm xberkualiti...heroin pulak duk putar yg sama jaaa....x si fasha sendat si Maya Qarin xpun fazura .....boley?

Ada sesape yg bole mengubah persepsi N ni? Please kasik comment skit sblm N tetidoq di pawagam....

3 comments:

~ As ~ said...

kalau dulu pl...asyik2 erra fazira...ahahahah

saudah said...

baca entry saya ttg filem ini. untuk cerita wayang melayu, worth the money. saya tengok pun sebab takde cerita yg early birds tu. but it was enjoyable.

http://saudah-salleh.blogspot.com/2010/02/adnan-sempit.html

MamaCira said...

santau ok aper.. hehehe
nak tgk niyang rapik pulak..