Monday, January 25, 2010

Phewww.....!!!

Pnh x uols, bila spai di dpn ATM nk amik duet tetiba cari ATM kad tarak? That is what happened to me just now!

Dh la dari putrajaya, nk ke bangi amik material brenti di petronas kat pusat perabot tue cri kad atm smua ilek....xker rasa mcm nk terajang jer mesin ATM walaupun mesin atm tu xberdosa pun....

Dh la duet dlm poket ada RM5! bole? Nk xnk tepon ah member di area BBB. sib baik ah BRO ni baik. Bg lah N pjam RM50 instead of N minta RM20 jer... lepas gak lah amik material rege RM18.70!

Pastu trus chow wpun sblm spai bangi td adalah plan nk ke lain aku ni nk pgi ARIANI sbenarnye sbb ada offer buy one free one! Allah xbg aku pgi sbb nanti aku membazir!

Sampai je trafficlight dpn hosp, N npk mcm kad putih2 gitu....selit bwh bucket seat Ameer...rupenyer berterabur ATM kad N bwh tue.... ada x ouls rasa mcm nk jerit jer? aku pun nyanyi lagu siti lah lps tu untuk melepaskan tesion! tension kunun....

Moral of the story....Sblm nk buat sesuatu sila psg niat dulu dan niat hendaklah yg baik2 saja....mmg pengajaran btul...

Kepada my Bro, sorry sgt susahkan u....mmg saya ni nk kena nasihat terajang juger....

6 comments:

yaz said...

I love reading your post la adik!HaHaHa!

mama thieya said...

uiks.. jgn diteranjang mesin ATM yg tidak berdosa itu.. heheh tapi memang sakit ati jugakk kan..

Mama thieya pernah rasa camtu jugak, bezanya kad tu dalam sling beg, tk jumpa sebab kelam kabut cari, dah la naik bas nak balik kampus duit takder, nasib baik ader senior tolong ulur gak duit.. sampai jer kampus biler check balik rupanya terselit kat diary..hampeh..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

sakit jiwa...sakit jiwa...

u cari ATM card, i cari cash..miya dah kosongkan my purse. mujur la cash berterabur dlm handbag gak. kalo dia terabur entah kat mana, balik tgn kosong aje la..yg dpt sakit hati & penat.

Nuroll said...

kak yaz,

stengah jam bjugak bdiri kt petronas duk figure out apa nk buat...

mama thieya & mama miya,

rasa geram kan....ku sabar jer....

MAMASYAZA said...

baru2 ni aje kena kat akak, en. abah kena oustation kat indonesia, kelam kabut akak cari pasport dia. puas selongkar almari (tempat yg slalu akak letak)..puas di cari masih tak jumpa, cari lagik dlm kabinet tv...rasa cam ada katsitu...masih tak jumpa...cari cari dan terus mencari...rupanya terselit kat celah kabinet tv tu...mmg hampeh..ni mesti keja bebudak bertiga kat umah tu..mmg sakit ati

Nuroll said...

huhuhuhu.....sabar kak....sabar....