Wednesday, October 28, 2009

Mood N today :)!

Setelah mengalami masalah di ofis dgn regional manager mulut busuk dan tempayan dan badan sebesar tempayan juga maka hari ini N telah MC. Makanya...bgn pagi dan htr ameer ke rmh BS.

Tgh study soalan numerical integration tetiba idea dtg! Hari ini adalah hari yg indah dan bgus untuk retail therapy.

Stelah menghubungi so called tag team mama N maka kami berdua beranak telah berarak ke mid valley.

Nenek ameer rupanya dah lama berkenan backpack samsonite masa N bli samsonite sammies ameer dolu.

Setelah makan melantak di nandos kami sbung retail theraphy. N ke cro*s utk bli sandal ameer. N nk matching dgn dia but ma*indi yg corak leopard tu dah abis pulak.

I remember when i used cro*s shoes kat ofis all of sudden all the lads pkai the same shoes...i just say WTH! They just need to do some homework lah and stop being copycat. Ni jap lg ku bli ma*indi smua pkai plak...

So bli kasot ameer aje. Harini merasmikan Co*ch wrislet yg N bli sempena birthday N. Ada minah saleh ni pandang2 jeling plak.Auww....

Ku suker....we finished our retail theraphy by having coffee and lompat tikam kat belanga dpn tony romas tu sblm N htr mama blk ker PBD.




1 comments:

*fAzEeLa* said...

hi nuroll..

wah shopping ek dia..hehehe
mmg tak suka kan kalo org copycat nih..tp nak wat camner layannn je la :)