Wednesday, October 14, 2009

Maclaren Techno XLR in Black Champagne 2009



Errrr....maybe agak sdikit ketinggalan sbb N bought the XLR few days ago. Malu lah nk tjuk kat kak non2. Mama N if baca post yg jenis mcm ni mmg hangin satu badan dek kerana her daughter did it again and again and again.

To Kak Yaz tersayang dan As yang dirindui, adinda memohon maaf sekiranya post ini adalah sdikit terlewat menyebabkan kekanda2 tertungu tunggu akan kehadiran 'ahli baru' dalam keluarga stroller N.

Why XLR? ok, interesting question. N bought VOLO, then go for QUEST. Walaupun dalam jiwa N hanya berkehendakan XT ( black on black ) yang lbh sdikit murah sehingga dipecahkan tabung ayam di atas peti ais maka N rasa lbh baik XLR trus. A bit different with XT dari segi weight, folding size, design and accesories.

This XLR come with extra padded liner sgt comfynya and adaptor for Recaro or Britax Car seat only. Can't carry maxi cosi cabriofix lah. This black champagne is 2009 color and the innovation is better then previous year XLR. This pushchair can take baby from birth until 20kg bolela ameer bulat duk lama dalam tue.....that is why the head suport is included with the accesorries.

The handle can be adjusted ada tag free and sovereign warranty. The pushcair masih lagi belum digunakan dan sedang terbaring di dalam bilik rmh N. So the mnveribility as all maclaren user know mmg superb sbb itulah pricenya menyebabkan hubby N akan pening2 seakan demam....

Overall i am happy with it. Kak Yaz and As also happy with it! :)! ini adalah pembelian yang sgt dinantikan dan hope papa ameer will be happy and ameer akan tido dikala mama , papa & neneknya mkn sushi king Bonanja!!!



3 comments:

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

wahh..byknyer koleksi stroller u.. i ws eyeing Quinny Buzz dedulu..tp, tym tu badjet x ckup..huhu..so, weolls bought Peg-Perego travel system jer tuk Eiymann.. but, utk adik Eiymann nnt mmg nk beli gaks Buzz..x kirak..huhu..

erm..mmg p'jual stroller ker?? lucky ameer nk duk dlm stroller smpi skg.. Eiymann x mo dah..suke jln sendiri.. huhu..

Nuroll said...

salam ibueiymann,

dulu N owned a buzz then jual sbb buzz too big and bulky.

But if buzz is what u wish, go for it.:)! really classy!

N bukan penjual stroller. this is part of my hobby lah. :)! But i can suggest what and where to buy.:)!

Ameer, mmg N thought dari kcil to be inside the carseat and stroller. jenuh juger nk dukung. But nowdays he always get cranky lah. stroller itu tpt tido dia so surely kna ada.

I'm looking forward to order cupcake from u. npk tempting sgt. but wait for an occassion.

TQ yer for visiting my blog. An honour to have u here. :)!

Nor Rizwana Bte said...
This comment has been removed by the author.