Thursday, August 20, 2009

huh....

N just came back from alamanda. my earlier plan is to buy some potatoes and tempe ( my fav ! ) for my sahur tonite. but punya lah rmai manusia nk masuk ke parking alamanda. Dgn ATM nya yg mcm train dkt KL sentral.Huh....but why? kalian gomen sudah bergaji kan...Singgah di mothercare nk bli pyjamas but all design mcm hape jer. Trus teringat mothercare the curve. But dek kerana virus ba*i tu...isk! make me think twice. Jadi, apakah menu sahur N mlm ini? Mungkin sardin sahaja dan telur goreng. Hanya itu yg ada di rumah N skrg. Td rasa mcm nk lunch di sana but terkenangkan org yg ramai di restoren dalam alamanda itu ( bagaikan esok tiada makanan dalam dunia gamaknya mereka makan td! )maka ter'cancel'lh smua plan yg difikirkan....huh....mengeluh...



(p/s : N telah menukar signature di dalam post ini....:)!)

2 comments:

azrina said...

hehehe..macam tu la perangai manusia..baru xleh makan time siang kalu xda makan lgsg mcmana la kita..

MAMASYAZA said...

memang pun..sekrg ni nak kemana2 pun risau giler..tambah2 kalo bawak anak2...apapun selamat berpuasa utk N sekeluarga