Sunday, June 14, 2009

Contest Aksi Menarik ketika Anak Tido



haaa....jgn terkejut yer. Ameer Harith (12 bulan baru...) kalau tido mmg mcm ni. Mcm frust menonggeng skit. Ala-ala xmau diganggu. At first N pelik but lelama dah biasa.

Thanks to Mama_Uzma sbb organized the contest. Often contest is about baby comel la, model baby la but this time its a bit different and we can see various action from our bundle of joy. Lupa nk mention yg my baby will be under category number 1.


Contest ni bermula pd 8 June-28 June 2009

Contest ni akan di tutup pukul 8pm on 28 June 2009keputusan akan diumumkn pada 6 Julai 2009
ada dua katogeri ye.....


1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun


lelaki dan perempuan sama

JADI MARI2 SEMUA MEMERIAHKAN CONTEST INI
CONTEST AKSI MENARIK


setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:1. Add blog
MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK as a banner di blog anda.2. Buat entry khas ngan tajuk contest aksi menarik& upload gmbr anak anda. Sertakn perkara2 berikut:Nama penuh anak Umur anak (mengikut katogeri)

ceritakan kenapa gambar itu dipilih dan slogannya skali

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan,jika anda mempunyai anak lebih dari seorang boleh letak lebih maknanya kalau anak 2 org jadi 2 gambar dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 anak skaligus..)3.Dalam entri itu pastikan anda gitau dan link ke
Mama_UzmaBila dah siap, tinggalkan komen di entri ini,untuk rujukan.4. Pemenang akan dipilih berdasarkn gambar yg menarik yang akan di adili oleh juri luar..yang x ada kaitan langsung ngan blogger25. Hadiah utk pemenang adalah SHOWER MOUSE ANGEL INNOCENT & hadiah untuk si kecil juga disediakan.....hadiah juga akan di tambah jika contest ini mendapat sambutan jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...


3 comments:

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

ya allah cutenye la tido nongek..kerawit ape? hehehhee...miya kalau nak tido mlm tu ada gak peel dok nyondol2, br lelap..entah dr mana dtg perangai tu entah?

Nuroll said...

ngeh! ngeh! mmg dia tido gitu. Si ameer ni kalau nyondol cari yang itu jer...

mamaDhea said...

ahaha.. kiut laa ameer tido nonggeng camtuh..