Monday, May 4, 2009

For sale - SOLD to Suzillah Abdullah


Salam semua mommies. N nk letgo brg2 yg terpampang gambarnya di sini. Those mummies yg interested boleh email ke N yer. This Maclaren quest N bought feb 2009. If dihitung2 boleh kira lah berapa kali dipakai. Mostly untuk long travel yakni naik kapal terbang sahajer...


Yg nie my precious lah. I'm selling this but x tmasuk liner yg belang2 tue. the original color is black. N bli last oct 2008. N kept all the stroller inside the house yer. Dalam plastic lagi. Sape yg jadi next owner akan tersenyum giranglah kerana dapat stroller yg ala2 baru lagi cantik berkilat2! Both stroller termasuk original plastic , unopened accesorries & operation manual. Yg buzz ni, dapat skali dgn cabriofix punyer adaptor!

So mummies, if dapat bomus tu, bole lah skali skala invest! ( ayat-ayat pancing! ) ;)!

p/s : Serious buyer sahajer....




4 comments:

mamaDhea said...

N,
boleh tak email kat sya harga2 stroller tuh.. ;)

isha2710[at]yahoo[dot]com

Nuroll said...

sya sms akak yer. 0123177142

mamaDhea said...

kak N,
hp sya problem ni.. tak dpt nak sms.. email bley kak?

~mariaelly~ said...

akk N,
maria nk tahu harga stroller qunny buzz (tah btoi ke idak ejaan ku ini)tu berapa?
da lama maria cari..
yg ori nya mahal sgt..x mampu den
ngeh..ngeh..ngeh..
phone no 014-2392703
ni mail mariana_elly@yahoo.com