Monday, May 4, 2009

::::::Happy Heiny's - Cloth Diaper ku::::::


N x punye koleksi cd yang banyak. Cukup sekadar pemakaian harian di rumah. Now tgh berusaha dgn gigih untuk menambah koleksi dan meng CD kan ameer dirumah BBsitter. Bukan mudah kan. Stkt ni N pakai 3 brand CD. Yg di atas ni adalah queue untuk basuhan. Yg sbelah kiri skali ialah Bumgenius, Yg bunga-bunga dan color mocha tu ialah Happy Heinys. Kenapa bahasa ku sungguh skema? Aku pun tidak pasti! ngeh! ngeh!


Yg ini pulak CD yg sudah siap dibasuh dan tgu dipakai oleh Ameer gebu. Memandangkan ameer mempunyai peha yg seksi dan gebu dan menjadi kegilaan semua maka N menyeragamkan penggunaan kepada HH sahaja. Kerana HH mempunyai saiz yg agak besar dan mempunyai insert dan doubler sekali. Selain dari peha yg gebu ameer juga mempunyai kadar pelepasan ML air kencing yg tinggi. Maka wajiblah bagi N untuk memakai insert serta doublernya skali. HH mempunyai daya serapan yg amat baik. Betullah If boleh guna till 10hrs. By that time Ameer pn dah x larat nk angkat punggung coz CDnya dah berat! Ngeh! Ngeh!Perhatikan corak-corak di atas. N mmg suka Cd yg bercorak. terutama skali bercorak leopard tuh. Kira fav N lah tue. Almost all printed HH ku order. Yg plain x byk. Tapi ada yg dalam perjalanan ke rumah N. Thanks to Miss Grace from lildanzell.com.

Haaa...kenalkah anda pada CD ini? Yg ni lunatots! This is the first CD yg N bli. Experimental lah. But i've learned a lot from it! Wpun ameer dah x muat still N simpan untuk dipakai oleh adik ameer nanti! Insertnya saja N guna sebagai doubler. Dihatiku ini teringin nak beli & cuba various CD but kena tgu ekonomi stabil lah. Dulu termiss pulak masa dorg duk bagi sample. next time masukkan N dalam List yer?...Ngeh! Ngeh!


3 comments:

adinsa said...

best kan HH..as cuma ada yg sized HH je...am nak try yang OS tapi nggak pantas ongkosnye...memacm mummy mau beli...hehehe

lia said...

HH mmg best kan... plng suka pakaikan amsyar HH...

btw, salam perkenalan..

Mila_ibu najihah said...

I love cd'ing my baby.. nice CDs Collection N